Princ Harry i Meghan Markle čestitali su rođendan princu Charlesu na najslađi mogući način - fotkom malenog Archieja.

Galerija


Princ Charles proslavio je 71. rođendan, a tim su povodom njegov mlađi sin princ Harry i njegova žena Meghan Markle odlučili s milijunima pratitelja podijeliti dosad neviđenu fotografiju njihove obitelji. 

Vezani članci Princ Harry Harry prvi put javno progovorio o odlasku s dvora i otkrio što je dovelo do njegove odluke Archie i princ Harry Najslađa novogodišnja čestitka Meghan i Harryja: Archie ukrao svu pažnju na dosad neviđenoj fotki

Među mnoštvom rođendanskih čestitki budućem kralju Charlesu posebno se istaknula upravo Harryjeva i Meghanina, koji su objavili fotografiju s krštenja malenog Archieja. Na slici Harry drži Archieja, a Charles ih radosno gleda.

"Sretan rođendan Njegovu Kraljevskom Visočanstvu princu od Walesa, gospodinu, tati i djedu", napisali su Harry i Meghan te dodali emotikon torte u opis fotke. Mnogima je za oko zapala i riječ "sir" u čestitki, koja odaje da Meghan svekra oslovljava "gospodine".

Vrlo sličnu čestitku princu Charlesu uputili su i princ William i Kate Middleton. Na njihovoj čestitki na Instagramu vide se Kate, maleni Louis i njegov djed Charles u idiličnom okruženju kraljevskog vrta. Iako je i ta fotografija vrlo lijepa i dirljiva, ona nije izazvala onoliko reakcija javnosti koliko je to slučaj s objavom Harryja i Meghan. 

Poznato je da princ Charles ima jako dobar odnos s Meghan i Harryjem te se trudi podržati par u svim njihovim odlukama, koliko god one nekad bile neobične kraljevskom dvoru. Charles je čak i na vjenčanju para Meghan otpratio do oltara i tako zamijenio njezina oca Thomasa, koji zbog svađe u obitelji nije bio pozvan na svadbu. 

Još jedan rastanak: Velika zvijezda i seks-simbol Jugoslavije preminula u 74. godini života