Šuška se, šuška da bi princ Harry i Meghan Markle mogli ostati u SAD-u i za Božić. Bi li time uvrijedili kraljicu Elizabetu?

Galerija


Kada su ovog ljeta vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odbili poziv kraljice Elizabete da ljutuju s njom u Škotskoj - javnost, ali i kraljevska palača ostali su u šoku. Posebna čast ljetovanja ili provođenja praznika s Kraljicom trebala bi se itekako cijeniti, no čini se da princ Harry i Meghan Markle to još nisu shvatili. 

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Policija je čak devet puta dolazila u američki dom princa Harryja i Meghan Markle, objavili su i tko je uhićen Meghan Markle i princ Harry Zbog stava prema Harryju i Meghan dobio je i prijetnje smrću, a sad se zna kako kraljevska obitelj gleda na njegovo ponašanje

Naime, šuška se kako će svojih 6 tjedana odmora u SAD-u dodatno produžiti na cijele zimske praznike, što bi značilo da neće provesti Božić s kraljicom Elizabetom, Harryjevom bakom, koja za blagdane voli imati članove obitelji uza sebe. 

S obzirom na to da će Meghan i Harry provesti američki Dan zahvalnosti u Los Angelesu s Meghaninom majkom Dorijom Ragland, moglo bi se dogoditi da odluče produžiti svoj odmor i dodatno distancirati od Velike Britanije i kraljevske obitelji. 

Ovo će biti prvi Božić malenog Archieja, sina Harryja i Meghan, pa bi Kraljica žarko željela da se i Sussexovi pojave na njezinu božićnom domjenku koji svake godine tradicionalno organizira na svom imanju u Norfolku, no kako sada stvari stoje - ništa nije sigurno. 

Ako Harry i Meghan stvarno odluče provesti Božić u SAD-u, bit će to presedan na koji javnost vjerojatno neće dobro reagirati. S obzirom na to da stručnjaci za kraljevsku obitelj i izvori bliski Kraljici već mjesecima napominju kako je obitelj jako zabrinuta zbog ponašanja Sussexovih, takav postupak samo će doliti ulje na vatru ionako narušenih odnosa. 

Tajkun koji je serijski zavodio najpoznatije žene svijeta sada ljubi 49 godina mlađu plavušu