Hoće li se usuditi?

Je li novi bezobrazluk Harryja i Meghan na vidiku? Ovaj potez mogao bi ozbiljno naljutiti Kraljicu

Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Galerija

Šuška se, šuška da bi princ Harry i Meghan Markle mogli ostati u SAD-u i za Božić. Bi li time uvrijedili kraljicu Elizabetu?

Kada su ovog ljeta vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odbili poziv kraljice Elizabete da ljutuju s njom u Škotskoj - javnost, ali i kraljevska palača ostali su u šoku. Posebna čast ljetovanja ili provođenja praznika s Kraljicom trebala bi se itekako cijeniti, no čini se da princ Harry i Meghan Markle to još nisu shvatili. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Naime, šuška se kako će svojih 6 tjedana odmora u SAD-u dodatno produžiti na cijele zimske praznike, što bi značilo da neće provesti Božić s kraljicom Elizabetom, Harryjevom bakom, koja za blagdane voli imati članove obitelji uza sebe. 

S obzirom na to da će Meghan i Harry provesti američki Dan zahvalnosti u Los Angelesu s Meghaninom majkom Dorijom Ragland, moglo bi se dogoditi da odluče produžiti svoj odmor i dodatno distancirati od Velike Britanije i kraljevske obitelji. 

Ovo će biti prvi Božić malenog Archieja, sina Harryja i Meghan, pa bi Kraljica žarko željela da se i Sussexovi pojave na njezinu božićnom domjenku koji svake godine tradicionalno organizira na svom imanju u Norfolku, no kako sada stvari stoje - ništa nije sigurno. 

Ako Harry i Meghan stvarno odluče provesti Božić u SAD-u, bit će to presedan na koji javnost vjerojatno neće dobro reagirati. S obzirom na to da stručnjaci za kraljevsku obitelj i izvori bliski Kraljici već mjesecima napominju kako je obitelj jako zabrinuta zbog ponašanja Sussexovih, takav postupak samo će doliti ulje na vatru ionako narušenih odnosa. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene