Princ Harry i Meghan Markle prošlu su subotu prisustvovali Danu sjećanja na žrtve Prvog i Drugog svjetskog rata, a vovotkinja nije skidala ruku s trbuha.

Galerija


To što su Harry i Meghan sjedili u redu iza Kate i Williama na jednom događanju palo je u zaborav zbog jednog detalja na bivšoj američkoj glumici.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Trump odbrusio kraljevskom paru zbog novca za osiguranje, evo što su mu odgovorili Kate Middleton i princ William Ovo je pet najskupljih vjenčanja u povijesti, pogledajte tko je potrošio čak 110 milijuna dolara

Nakon dokumentarca "Harry & Meghan: An African Journey" u kojem je Harry dao naslutiti da nije u dobrim odnosima s bratom Williamom, braću se sa suprugama nije moglo vidjeti zajedno na službenim događanjima.

Posljednji put su viđeni tako na krstitkama malenog Archieja, no prošlu subotu morali su se pojaviti zajedno na obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Prvog i Drugog svjetskog rata.

Dva kraljevska para stigla su odvojeno te nisu komunicirala, a zanimljivo, Harry i Meghan sjedili su u drugom redu iza Williama i njegove Kate.

U prigodnoj tamnoj odjeći koju su obavezni nositi u ovakvim prilikama, parovi su blistali, posebno vojvotkinje, no bivša američka glumica dodatno se potrudila da se više istakne, kao i obično.

U haljini A-kroja s blagim dekolteom te nešto jačom šminkom na očima, Meghan nije skidala veliki osmijeh pored svog princa, no još se jednim detaljem potrudila da se danas piše samo o njoj.

Naime, dok su ju neumorni fotografi slikali, vojvotkinja je u nekoliko navrata stavila ruku na trbuh, a poznato je kako istu nije skidala s tog djela tijela dok je bila trudna sa sinom Archiejem.

Nije dugo trebalo da krenu kružiti glasine kako je vojvotkinja ponovno u blaženom stanju, no palača se nije oglašavala u vezi takvih priča koje ne kruže prvi put.

Bila trudna ili ne, Meghan zna kako se igrati s medijima...

Godinama si uništava život pred očima javnosti, a na dno je povukao i slavnu manekenku