Prije sedam mjeseci 35-godišnjoj Nives Ivanišević promijenio se život – rodila je sina Olivera, a sve je oduševila posljednja fotografija koju je s njim objavila.

Galerija


Nives Ivanišević ne libi se na svojem profilu na Instagramu svijetu obznaniti koliko je sretna i zahvalna na svojoj sreći. Tako je fanove nedavno oduševila fotografijama u bikiniju koje otkrivaju njezinu izvrsnu formu samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, a ovaj put je mlada mama svu pažnju posvetila sedmomjesečnom sinčiću Oliveru i podijelila predivnu fotografiju s njim. 

Vezani članci Nives i Goran Ivanišević - 3 Rijetke fotografije Gorana i Nives Ivanišević: Voditeljica iznenadila romantičnom objavom i posvetom mužu Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Jedna od najljepših Hrvatica blista 8 mjeseci od porođaja, fanovi je se ne mogu nagledati: "Lijepa naša, predivna si"

Referirajući se na stihove slavnog repera Tupaca, sinu je poručila kako "će biti stvari koje će morati vidjeti, a učinit će i da će mu biti teško smijati se u budućnosti, no bez obzira na sve to što vidi, da će morati zadržati svoj smisao za humor i nastaviti se smiješiti" . 

Predivna fotografija koja prati objavu svjedoči o vezi majke i malog Olivera, a vidi se i kako sretna obitelj uživa na egzotičnom putovanju. 

Nives Ivanišević sinčića je dobila u braku s proslavljenim hrvatskim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Maleni Oliver njoj je prvo dijete, dok Goran iz dugogodišnjeg braka s Tatjanom Dragović već ima dvoje djece – kćer Amber Mariju i sina Emanuela

Goran i Nives od samog su se početka svoje veze skrivali od očiju javnosti, a u bračnu luku uplovil su u prosincu 2017. Na prinovu su morali čekati manje od godinu dana, a sada zajedno s Oliverom proživljavaju najsretnije trenutke u životu. 

Transformacija predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović: Opuštenija frizura, mlađahan izgled, mršavija figura