Prije 7 mjeseci, domaći par Nives i Goran Ivanišević postali su roditelji sinčića Olivera.

Galerija


Supruga tenisača Gorana Ivaniševića doista je prelijepa mama.

Vezani članci Nives i Goran Ivanišević Goran Ivanišević objavio video svoje lijepe supruge pa se našalio na njezin račun: "Misli sva’ko da je meni lako" Nives i Goran Ivanišević - 3 Rijetke fotografije Gorana i Nives Ivanišević: Voditeljica iznenadila romantičnom objavom i posvetom mužu

Prije 7 mjeseci, domaći par Nives i Goran Ivanišević postali su roditelji sinčića Olivera, a ponosna mama odlučila je taj datum obilježiti i na društvenim mrežama.

Tako je objavila fotografiju s nepoznate egzotične lokacije na kojoj drži sinčića u naručju i kojem je posvetila emotivnu objavu iz filma "Kralj lavova".

"Gledaj, Simba. Sve što svjetlo dotakne je naše carstvo. Sretnih ti 7 mjeseci", napisala je prelijepa voditeljica koja se pohvalila i zavidnom linijom.

U crnom kupaćem kostimu, Nives je s leđa pokazala vitke noge i utegnutu figuru, a ispod fotografije odmah su se zaredali komplimenti na račun izgleda i emotikoni srca.

Podsjetimo, Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo. Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji, a jedino što par nikada nije skrivao jest sreća koju je Oliver samo upotpunio.

Goran iz prvog braka s manekenkom Tatjanom Dragović ima kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela