Prije 7 mjeseci, domaći par Nives i Goran Ivanišević postali su roditelji sinčića Olivera.

Galerija


Supruga tenisača Gorana Ivaniševića doista je prelijepa mama.

Vezani članci Nives Ivanišević Nives raznježila fanove preslatkom fotografijom iz spavaće sobe: "Godina i pol najveće ljubavi na svijetu" Nives Ivanišević i sin Oliver Ivanišević Nives Ivanišević je objavila fotografiju sinčića Olivera i otkrila zanimljiv detalj koji ju je jako nasmijao

Prije 7 mjeseci, domaći par Nives i Goran Ivanišević postali su roditelji sinčića Olivera, a ponosna mama odlučila je taj datum obilježiti i na društvenim mrežama.

Tako je objavila fotografiju s nepoznate egzotične lokacije na kojoj drži sinčića u naručju i kojem je posvetila emotivnu objavu iz filma "Kralj lavova".

"Gledaj, Simba. Sve što svjetlo dotakne je naše carstvo. Sretnih ti 7 mjeseci", napisala je prelijepa voditeljica koja se pohvalila i zavidnom linijom.

U crnom kupaćem kostimu, Nives je s leđa pokazala vitke noge i utegnutu figuru, a ispod fotografije odmah su se zaredali komplimenti na račun izgleda i emotikoni srca.

Podsjetimo, Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo. Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji, a jedino što par nikada nije skrivao jest sreća koju je Oliver samo upotpunio.

Goran iz prvog braka s manekenkom Tatjanom Dragović ima kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela