Nives i Goran Ivanišević vjenčali su se u prosincu 2017. godine, a sin Oliver stigao je početkom rujna.

Galerija


Lijepa voditeljica postala je majka početkom rujna.

Vezani članci Nives Ivanišević Nives Ivanišević testirala se na koronavirus pa iz samoizolacije javila kako se osjeća: "Nitko nije siguran..." Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević prvim selfijem nakon rođenja sinčića poručila: "Sretna sam!"

35-godišnja radijska voditeljica Nives Ivanišević trenutno živi najljepše dane svog života nakon što je prije gotovo dva mjeseca na svijet donijela malenog Olivera.

Sinčića je dobila u braku s 46-godišnjim umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem, a novopečena mama sada je prvi put na društvenim mrežama objavila fotografiju mezimca na kojoj mu se vidi lice.

"Ono kad držiš cijeli svijet u rukama", napisala je pored fotografije iz lifta, a u ogledalu istog vidi se kako ju je snimio ponosni tata Goran, koji iz braka s manekenkom Tatjanom Dragović već ima dvoje djece - kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

Podsjetimo, Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo. Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji, a jedino što par nikada nije skrivao jest sreća.

Ona je sada potpuna otkad se njihova malena obitelj proširila za još jednog člana!

Šuput se vratila na Instagram i ganula fanove objavom: ''Sada imam dva anđela koji me čuvaju''

Slavna glumica ljubi poduzetnika čiju je suprugu ovo ljeto Hauser grlio u Puli