Jeste li i vi?

Nives pozirala u badiću, a ovaj put se u prvom planu nije našao dekolte već skriveni detalj: "Nema onog tko nije zumirao"

Nives Celzijus Nives Celzijus DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus objavila je novu fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom badiću i kojom je pokazala svoju skrivenu tetovažu.

Nives Celzijus i dalje uživa u Opatiji čime se pohvalila prije nekoliko dana obožavateljima na Instagramu kada je objavila fotografiju i zaintrigirala ih ljubavnim riječima.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Sada je pak odlučila objaviti fotografije u bikiniju u kojem je pozirala pored bazena u hotelu u kojem boravi.

"Ne znam kako je kod vas ali u Opatiji je svakako celzijus više", napisala je 39-godišnja Nives.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

U komentarima je dobila niz komplimenata, a mnogima nije promakla njezina tetovaža na donjem dijelu trbuha koja se nazirala ispod ruba gaćica.

"Lijepa tetovaža", "Savršenstvo", "Najljepša žena", "Znaš kaj? Ti si jedna sjajna nefotošopirana žena", "Nema onog tko nije zumirao", "Mislim da su ti gaćice malo široke ili smršavila", "Bombaaaa", "Pokaži nam tetovažu", "S kanaderom me bi rashladili", "Što piše na tetovaži", "Jel to tetovaža, wow", "Nikako da pročitam tetovažu", "Dobra tetovaža", samo su neki od brojnih komentara koje su joj napisali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene