Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira u krevetu nakon buđenja.

Galerija


Nives Celzijus svojim fotkama na Instagramu redovito izaziva pomutnju, a ništa drugačije nije bilo ni s njezinom zadnjom objavom.

Vezani članci Nives Celzijus Nives već godinu dana krije muškarca koji ju je osvojio, a sada znamo i zašto: "Teško mu koji tu može parirati" Nives Celzijus Svestrana Nives pokazala još jedan skriveni talent zbog kojeg su čak i njezine vruće hlačice pale u drugi plan

Na društvenoj mreži pokazala je kako izgleda kada se probudi, a otkrila je i koji joj je omiljeni jutarnji ritual, no njezini su se pratitelji fokusirali na nešto drugo.

"Kava, molim!" napisala je pored fotke na kojoj zavodljivo leži na krevetu s razbarušenom kosom koja joj prekriva dio lica. Nije trebalo dugo da se ispod fotke pokrene rasprava o tome nosi li Nives na njoj išta, no i ovoga su puta prevladali komplimenti na račun njezina izgleda.

"Uvijek najljepša", Fantastična frizura", "Prekrasna", "Ljepotica", pisali su joj pratitelji, a svoje su oduševljenje mnogi iskazali i zaljubljenim emotikonima te lajkovima.

Inače, Nives je nedavno gostovala u emisiji "Zdravlje na kvadrat", u kojoj je otkrila i svoju drugu stranu te se, među ostalim, pohvalila da je majstorica u kuhinji i da često kuha i za svojeg bivšeg supruga Dinu Drpića. Otkrila je i kako osobno ne pazi puno što jede, već uživa u hrani.

"Ne uskraćujem si ništa jer nemam problem da imam malo, nazovimo to tako, 'deblju' fazu, iliti malo mršaviju fazu. Što održava moju liniju konstantnom? Kada radim, ja malo jedem", kazala je Nives, a priznala je i kako bi se jednog dana možda podvrgnula nekom estetskom zahvatu, ali i da dosad još nije.

Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima