Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju iz Opatije i progovorila o ljubavi, a i ovaj se put u prvom planu našao njezin bujni zaštitni znak.

Galerija


Nives Celzijus svojim se obožavateljima pohvalila kako uživa u bajnoj Opatiji odakle je i objavila fotografiju na kojoj se u prvom planu našao njezin bujni dekolte, a progovorila je i o ljubavi.

Vezani članci Nives Celzijus Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus postavila interesantno pitanje zbog kojeg su se mnogi našli u nedoumici: "Koji priželjkujete?"

"Jeste li zaljubljeni? Ja sam još i malo zaljubljenija ovih dana. I ljubav je ljepša u Opatiji", napisala je Nives pa zaintrigirala mnoge svojim riječima i pitaju se je li to konačno opet zaljubljena.

"Otopila snijeg", "Vrhunska", "Da, zaljubljen sam", "Slatkiš si", "Izgledaš predivno", "Ljepotica prekrasna i naljepša", "Uživaj u svakom trenutku", "Bomba", "Uljepšala mi večer barbiko", "Vi ste lijepi gdje god", "Zar ti nije hladno Nives, čuvaj se da ne dođe korona", "Jako si lijepa i seksi", "Znači, netko je počeo osvajati tvoje srce", "Nives, ti si živa vatra. Žena kraljica", neki su od zanimljivih komentara koje je dobila.

Nives je nedavno bila gošća emisije "Zdravlje na kvadrat" u kojoj je progovorila o odnosu s bivšim suprugom i umirovljenim nogometašem Dinom Drpićem i ispričala kako mu još uvijek zna kuhati i da su nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima. A priznala je i da ne pazi što jede već da uživa u hrani.

"Ne uskraćujem si ništa jer nemam problem da imam malo, nazovimo to tako, 'deblju' fazu, iliti malo mršaviju fazu. Što održava moju liniju konstantnom? Kada radim, ja malo jedem", izjavila je Nives.

Nastavlja se saga zbog objave nefotošopirane fotke, skinula se uživo da bi pokazala kako zapravo izgleda: ''Tražim da je maknu s interneta!''

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći