Nives Celzijus pitala je svoje obožavatelje na Instagramu koja boja kose joj ljepše pristaje, ali oni su joj poručili da gledaju nešto drugo, a ne njezinu kosu.

Galerija


Pjevačica Nives Celzijus, koju smo do nedavno gledali i u žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato", našla se u jednoj nedoumici pa je odlučila potražiti pomoć svojih obožavatelja na društvenim mrežama na kojima je vrlo aktivna.

Vezani članci Nives Celzijus Nives se polugola valjala po krevetu pa na fotkama pokazala i više nego što je planirala Nives Celzijus Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu

Naime, 39-godišnja Nives očito i dalje razmišlja o promjeni imižda pa ju je zanimalo tuđe mišljenje.

"Kako sam vam draža? Svjetlija ili tamnija kosa?", napisala je Nives uz dvije objavljene fotografije, od kojih na jednoj pozira sa svjetlijom, a na drugoj s tamnijom kosom.

No ono što je većini bilo zanimljivije od boje kose je Nivesin dekolte kojeg je pokazala pozirajući na obje fotografije. 

"Dečki ne vide kosu", "A tko ti gleda u kosu", "Slabo se razumijem u kosu, ali prva je slika zanimljivija", "Dok su okice kakve jesu apsolutno je nebitna boja kose. Najljepša žena svih vremena", "Nives, opasna si kao Bugarska na svjetskom prvenstvu 1994", "Svetlija, puno više otkriva", "Prelijepa si", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives je nedavno otkrila i kako uživa u ovim zimskim danima i da joj hladnoća nimalo ne smeta dok je pozirala u oskudnom izdanju, željno iščekujući snježne pahulje. 

Ovoj multitalentiranoj ženi predviđali su blistavu budućnost, a onda je brutalno ubijena iz posve banalnog razloga

Mediji ga uspoređuju s poznatim ocem, a zbog novog poteza na njega je najponosnija slavna mama!