Nives Celzijus je uz svoj selfie na Instagramu najavila da će možda promijeniti svoje umjetničko ime, ali i imidž.

Galerija


Nives Celzijus (39) često dijeli svoje fotografije i detalje iz privatnog života na Instagramu, a ovog puta je otkrila da razmišlja o jednoj promjeni. 

Vezani članci Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali! Nives Celzijus i Marko Grubnić Grubnić se raspisao o rastancima: ''Nikad se ne opraštam od nikoga, ali volim staviti točku na i''

"A možda je vrijeme da celzijuse prepustim nekim novim generacijama... Možda samo Nives...", najavila je spisateljica i pjevačica uz svoj selfie da će možda promijeniti umjetničko ime. Nives je upitala i na Instagram storyju da li da promijeni imidž. 

"Kakva cura", "Nikako, predivna si", "Slatka", "Kako god da budeš uvijek si bila i ostati ćeš top", "Ne, bar još 10 godina i onda može Celzijus u mirovinu", komentirali su njeni pratitelji. 

Inače, pjevačica, koja je bila članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", rođena je kao Nives Zeljković, a kad se udala 2005. za nogometaša Dinu Drpića uzela je njegovo prezime. Vratila je prezime Zeljković nakon razvoda. 

Ministar Marić postao hit u svijetu, za sve je kriva majica koja je istaknula njegove mišiće, pogledajte urnebesne komentare!