Nives Celzijus svoje je pratitelje na Instagramu počastila novom provokativnom fotografijom na kojoj svi gledaju u njezin nikad bujniji dekolte.

Galerija


Duboki dekoltei jedan su od zaštitnih znakova pjevačice i spisateljice Nives Celzijus, no kao da njezina najnovija fotografija na Instagramu sva prijašnja izdanja baca u drugi plan.

Vezani članci Nives Celzijus Nives ne trebaju hlače da bi izgledala kao šefica, seksi poslovnim izdanjem mnoge je ostavila bez teksta Nives Celzijus Nives se polugola valjala po krevetu pa na fotkama pokazala i više nego što je planirala

Naime, Nives je sa svojih gotovo 400 tisuća obožavatelja podijelila fotografiju na kojoj je je odjevena u dugi svjetlucavi kombinezon ispod kojeg ne nosi baš ništa, pa su tako njezine obline završile u prvom planu i teško je skinuti pogled s njih, a čini se da joj nije bilo lako niti ih obuzdati.

"Zakašnjeli novogodišnji mood", napisala je Nives uz fotografiju i tako otkrila da je upravo to bila njezina kombinacija za ulazak u novu godinu.

Njezini pratitelji nakon toga nisu mogli sakriti oduševljenje.

"Ajme, kolike kuglice", "Divna žena, super", "Da ih je dodirnuti, pa makar umro odmah", "Predivna si", "Top Nives", poručili su joj u komentarima. 

Ipak, nekima se ovakvo Nivesino izdanje nije previše svidjelo pa su joj poručili da je nekad manje više i ljepše te da joj je nova fotografija neukusna. 

"Obožavam je, ali mi je ovdje malo neukusno, tj. velik dekolte", zaključio je jedan od njezinih pratitelja. 

Nives je nedavno priznala da razmišlja o promjeni imidža, ali i promjeni umjetničkog imena te da bi se voljela zvati samo Nives. 

Inače, pjevačica, koja je nedavno bila i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", rođena je kao Nives Zeljković, a kad se udala 2005. za nogometaša Dinu Drpića, uzela je njegovo prezime.  Nakon razvoda vratila je svoje staro prezime, no najpoznatija je baš po umjetničkom imenu. 

Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?