Nives Celzijus na Instagramu redovito golica maštu svojih pratitelja, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u jeans haljini.

Galerija


Nives Celzijus u ponedjeljak je pozirala u jeans haljini te je iskoristila sunčani dan za uživanje. "Radujem se terasama. A vi?", napisala je Nives u opisu fotografije te je dobila brojne pohvale na račun svog izgleda. Ipak, mnogi nisu mogli odoljeti ni da komentiraju kako su u centru pažnje raskopčani gumbi na njezinoj haljini.

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus objavila vruću snimku na kojoj se izvija ispod tuša, pratitelje je ovaj video ostavio bez teksta Nives Celzijus - 1 Nives pozirala u badiću, a ovaj put se u prvom planu nije našao dekolte već skriveni detalj: "Nema onog tko nije zumirao"

Nives često dijeli detalje iz privatnog života sa svojih preko 400 tisuća pratitelja na Instagramu, a svojim obožavateljima i redovito golica maštu provokativnim izdanjima.

Nives smo gledali u prošloj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao članicu žirija, a u istoj će se ulozi ponovno naći i u novoj "All stars" sezoni u kojoj će sudjelovati osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, i to redom Mario Petreković, Mario Roth, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Katarina Baban i Maja Bajamić.

Kritizirali su ju da se previše fotošopira, a sad ju zbog bikinija u kojem je jedva obuzdala obline dižu u nebesa!

Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!