Nives Celzijus pozirala je za Instagram u minijaturnoj haljini i pokazala utrenirane noge, što se itekako svidjelo njezinim obožavateljima.

Galerija


Nives Celzijus s dolaskom sunca i toplijih dana na Instagramu je otkrila kako ih je jedva dočekala i iskoristila za uživanje u lijepom danu.

Vezani članci Nives Celzijus Nives već godinu dana krije muškarca koji ju je osvojio, a sada znamo i zašto: "Teško mu koji tu može parirati" Nives Celzijus Svestrana Nives pokazala još jedan skriveni talent zbog kojeg su čak i njezine vruće hlačice pale u drugi plan

S obožavateljima je podijelila fotografije na kojima ovaj put nije pokazala svoj duboki dekolte, ali je u prvi plan istaknula noge u minijaturnoj haljini i opet pokupila brojne komplimente za izgled.

"Vrijeme za slatkoću", napisala je kratko uz fotografije.

"Ti si slatka", "Bok, ljepotice", "Izgledaš fantastično", "Zgodna žena", "Ajme, premedeno", "Obožavam prirodne ljepote", "Ti si slatkiš", "Dobre noge", "Uživam u pogledu", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Nives smo gledali u prošloj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao članicu žirija, a u istoj će se ulozi ponovno naći i u novoj "All stars" sezoni u kojoj će sudjelovati osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, i to redom Mario Petreković, Mario Roth, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Katarina Baban i Maja Bajamić.

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Srbija na Eurosong šalje prošlogodišnje pobjednice, atraktivne djevojke koje nazivaju glazbenom senzacijom