gori sve!

Nives Celzijus zapalila Instagram fotkom na kojoj ima samo tangice, obožavatelji izvan sebe: "Blago onom tko te ima"

Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 +0 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 1 Galerija

Nives Celzijus pokazala je da se sunča samo u tangicama na terasi i prikupila više od 30.000 lajkova za svoje seksi fotografije.

Nives Celzijus priuštila je brojnim obožavateljima možda dosad najseksi prizor podijelivši najnoviju fotografiju na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Pjevačica i spisateljica je okinula selfie ležeći na trbuhu i pritom je pokazala da je u toplesu, odnosno da samo nosi tangice. Nives je na objavi sakupila više od 30.000 lajkova i niz komplimenata. 

"Ajme, majko", "Najljepša i najzgodnija žena Hrvatske", "Wow", "Blago onom tko te ima", "Dobra kao dobar dan", "Bomba", "Lijepo", "Zagreb gori", "Odlične naočale. Dobar izbor", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Inače, Nives je nedavno razveselila pratitelje fotografijama u kožnoj haljini. "Da sam frajer i da sam se ugledala sinoć, bila bi to ljubav na prvi pogled", napisala je uz slike na kojima je zavodljivo pozirala. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 3 Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 2 TLZP: Katarina Baban kao P!nk Katarina Baban - 4 +6 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene