Nives Celzijus pokazala je da se sunča samo u tangicama na terasi i prikupila više od 30.000 lajkova za svoje seksi fotografije.

Galerija


Nives Celzijus priuštila je brojnim obožavateljima možda dosad najseksi prizor podijelivši najnoviju fotografiju na Instagramu. 

Vezani članci Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus zagolicala maštu mnogih u neodoljivoj haljini, osobito se isticao jedan detalj, a javile joj se i poznate Hrvatice: "Mamacita!" Nives Celzijus - 3 Nives u seksi kreaciji potaknula obožavatelje na zumiranje fotke, na nju nije ostala ravnodušna ni poznata Hrvatica: "Božanstvena žena"

Pjevačica i spisateljica je okinula selfie ležeći na trbuhu i pritom je pokazala da je u toplesu, odnosno da samo nosi tangice. Nives je na objavi sakupila više od 30.000 lajkova i niz komplimenata. 

"Ajme, majko", "Najljepša i najzgodnija žena Hrvatske", "Wow", "Blago onom tko te ima", "Dobra kao dobar dan", "Bomba", "Lijepo", "Zagreb gori", "Odlične naočale. Dobar izbor", komentirali su. 

Inače, Nives je nedavno razveselila pratitelje fotografijama u kožnoj haljini. "Da sam frajer i da sam se ugledala sinoć, bila bi to ljubav na prvi pogled", napisala je uz slike na kojima je zavodljivo pozirala. 

Nevjerojatno je koliko se promijenio nakon izlaska iz zatvora, jako nalikuje slavnom ocu o kojem je svašta odao, a priredio je show nasred ulice

Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"