Damir Kedžo u finalnoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovio je pjevača i bivšeg člana planetarno popularne grupe 'N Sync Justina Timberlakea.

Galerija


Damir Kedžo u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" izveo je točku Justina Timberlakea i pokazao svoje plesačke sposobnosti koje dosad nismo baš imali prilike vidjeti. 

Vezani članci Mario Petreković Evo tko je i čime nadmašio očekivanja Nives Celzijus, proglasila ga je čak i pravim kavalirom! Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 Nives je nakon Fabijana našla novog muškarca kojem je uputila znakovit pogled ispod obrva, a evo što joj je izmamilo ovakav smiješak

Njegova transformacija toliko se svidjela žiriju da ga nisu mogli dovoljno nahvaliti, a čini se da je poseban dojam ostavio na Nives Celzijus. 

"Ovo si mi nekako najviše bio ti i češće moraš plesati, ide ti fantastično", zaključila je Indira Levak, a Igor Mešin se složio s njom i poručio mu da se snašao u svemu. 

"Ja sam znala da si ti izvrstan plesač, ali me bez obzira na to iznenadila ta tvoja lakoća u pokretu. Da si rođen u Americi, ti bio Justin, samo jedna markantnija verzija, toliko ste mi slični", priznala mu je Nives.

"Briljantno, senzacionalno, ti si bio fantastičan", kratak i jasan je bio Goran Navojec. 

Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

Servirala je hrabar dekolte s kojeg mnogi nisu micali pogled, a muž ju nije ispuštao iz ruku sve do jednog trenutka