Nives Celzijus pozirala je u uskoj kožnoj haljini pa fotografije objavila na Instagramu gdje su je prozvali hrvatskom kraljicom.

Galerija


Nives Celzijus se na svom profilu na Instagramu pohvalila utegnutim izdanjem u kožnoj haljini, u kojoj su njezine grudi i pozadina djelovale još bujnije i to naravno, na oduševljenje njezinih brojnih obožavatelja.

Vezani članci Nives Celzijus - 3 Nives se skinula samo u kratke hlače te objavila i zamamni video, a za to je odabrala neobičnu lokaciju Nives Celzijus Nives srušila Instagram fotkom na kojoj pozira gola, ravnodušna nije ostala ni njezina poznata prijateljica!

"Da sam frajer i da sam se ugledala sinoć, bila bi to ljubav na prvi pogled", napisala je Nives uz fotografije na kojima zavodljivo pozira.

"Sad znaš kak je meni", "E ova slika ti je top", "Ljepotice", "Prelijepa i ti i haljina", "Kakva guza", "To se zove mala crna haljina", "Vrh si maco", "Opća opasnost", "Ti si boginja", "Pa ti goriš ženo", "Ma ti si kraljica svih Hrvata", "Nives, imaš sve bolje i bolje slike", "Ženo, izgledaš top", samo su neki od komentara koje je dobila.

Nives smo do nedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su ju obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo ju vidjeti u nježnim, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

Nives je osim atraktvnim kombinacijama u showu ostavljala dojam i svojim komentarima, a emocije se nije trudila sakriti pa smo ju nekoliko puta vidjeli i sa suzama u očima ili sa znakovitim smiješkom kada bi ju netko od kandidata stvarno oduševio.

Morala je dobro pripaziti da ne napravi neki nagli pokret, sićušni gumb jedva je pridržavao grudi koje je ponosno pokazala

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila