Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju sa svojom najboljom prijateljicom, a i pokazala je novi stajling za show "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Nives Celzijus je uoči početka nove emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem kao članica žirija ocjenjuje nastupe kandidata, na Instagramu pokazala novi stajling i predstavila njoj važnu osobu.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus Anketa: Grubnić svaki tjedan iznenađuje transformacijama svojih kolegica, za koju je ovoga puta odabrao najbolje? Nives Celzijus - 1 Nives istaknula bujne atribute: Dobrano se potrudila da svi pogledi budu uprti baš u nju, a donijela je i dašak pariškog šika!

"Mislim da je pravo vrijeme da upalite Novu TV, udobno se smjestite ispred vaših malih ekrana jer uskoro kreće TLZP. A prije toga bacite komentar kako vam se sviđa večerašnji stajling i veselite li se našem specijalnom gostu Daliboru Petku? I da, za vas koji ne znate, ova slatkica pored mene je nabolja frizerka na planeti i moja najbolja frendica", napisala je Nives uz fotografiju.

Na njoj pozira u kratkoj haljini od crnoj haljini sa zlatnim detaljima, a cijeli je stajling upotpunila kosom u laganim valovima.

"Glamurozni šarm, sjaj i fascinantne nogice", "Živa lutkica", "Divna", "Brutalna si", zaključili su Nivesini pratitelji.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Šuput s ovakvom frizurom još nismo vidjeli, a "mačkasta" haljina koju nosi sigurno će se komentirati - nije za svakoga!