Objavila zajedničku fotku

Nives prvi put pokazala sebi jako blisku osobu te otkrila o kome je točno riječ: ''Najbolja na planetu!''

Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju sa svojom najboljom prijateljicom, a i pokazala je novi stajling za show "Tvoje lice zvuči poznato".

Nives Celzijus je uoči početka nove emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem kao članica žirija ocjenjuje nastupe kandidata, na Instagramu pokazala novi stajling i predstavila njoj važnu osobu.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

"Mislim da je pravo vrijeme da upalite Novu TV, udobno se smjestite ispred vaših malih ekrana jer uskoro kreće TLZP. A prije toga bacite komentar kako vam se sviđa večerašnji stajling i veselite li se našem specijalnom gostu Daliboru Petku? I da, za vas koji ne znate, ova slatkica pored mene je nabolja frizerka na planeti i moja najbolja frendica", napisala je Nives uz fotografiju.

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Na njoj pozira u kratkoj haljini od crnoj haljini sa zlatnim detaljima, a cijeli je stajling upotpunila kosom u laganim valovima.

"Glamurozni šarm, sjaj i fascinantne nogice", "Živa lutkica", "Divna", "Brutalna si", zaključili su Nivesini pratitelji.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 +3 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput s ovakvom frizurom još nismo vidjeli, a "mačkasta" haljina koju nosi sigurno će se komentirati - nije za svakoga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene