Gori sve!

Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u zlatnom kupaćem kostimu neobična kroja koji joj je kupila sestra.

Nives Celzijus (39) spremna je za ljeto.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić ma kakav show je ovo bio! Nina Badrić komentirala masku našeg pjevača koji je nju glumio u hit-showu, morala se javiti kad je vidjela ove prizore!

Svestrana pjevačica i spisateljica na svojem je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u zlatnom kupaćem kostimu koji je dobila na poklon, a njegov kroj podijelio je mišljenja njezinih pratitelja.

"Ono kada ti sis kupuje kupaći kostim. Kako vam se čini izbor?" napisala je i u objavi označila svoju sestru Mateu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Fantastičan izbor", "Grozno", "Savršeno", "Seka te obožava", "A nije bilo manjeg?", "Sjajno", redali su se suprotstavljeni komentari ispod fotke za koju je Nives dobila i više od 17 tisuća lajkova.

Nives je nedavno u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrila i da joj je sestra, uz mamu i tetku, najveća podrška u životu.

"One aktivno sudjeluju u gotovo svim mojim životnim situacijama i uvijek su tu da me saslušaju, pruže savjet, budu moj vjetar u leđa", kazala je tada, a priznala je i da joj je već godinu dana podrška i muškarac s kojim je u vezi, no nije htjela otkrivati njegov identitet.

"Koliko god nekome možda izgledalo drugačije, nastojim uvijek svoju intimu zadržati za sebe, pogotovo kada je u pitanju netko čiji izbor nije biti javno, masi poznato lice. Zato ne bih voljela o detaljima", objasnila je Nives, koju trenutačno ponovno imamo priliku gledati u novoj All Stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao jednu od članova žirija koji uz nju čine još Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene