Gori sve!

Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u zlatnom kupaćem kostimu neobična kroja koji joj je kupila sestra.

Nives Celzijus (39) spremna je za ljeto.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Svestrana pjevačica i spisateljica na svojem je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u zlatnom kupaćem kostimu koji je dobila na poklon, a njegov kroj podijelio je mišljenja njezinih pratitelja.

"Ono kada ti sis kupuje kupaći kostim. Kako vam se čini izbor?" napisala je i u objavi označila svoju sestru Mateu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Fantastičan izbor", "Grozno", "Savršeno", "Seka te obožava", "A nije bilo manjeg?", "Sjajno", redali su se suprotstavljeni komentari ispod fotke za koju je Nives dobila i više od 17 tisuća lajkova.

Nives je nedavno u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrila i da joj je sestra, uz mamu i tetku, najveća podrška u životu.

"One aktivno sudjeluju u gotovo svim mojim životnim situacijama i uvijek su tu da me saslušaju, pruže savjet, budu moj vjetar u leđa", kazala je tada, a priznala je i da joj je već godinu dana podrška i muškarac s kojim je u vezi, no nije htjela otkrivati njegov identitet.

"Koliko god nekome možda izgledalo drugačije, nastojim uvijek svoju intimu zadržati za sebe, pogotovo kada je u pitanju netko čiji izbor nije biti javno, masi poznato lice. Zato ne bih voljela o detaljima", objasnila je Nives, koju trenutačno ponovno imamo priliku gledati u novoj All Stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao jednu od članova žirija koji uz nju čine još Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene