Gledali nešto drugo

Nives pozirala sa seksi dodatkom, ali to nitko nije primijetio, čak niti žene: "Ja jesam žensko, ali nekako mi je promaknuo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu pokazala kako joj pristaje šešir, ali njezin duboki dekolte bio je ono što su svi gledali.

Nives Celzijus je odlučila počastiti svoje brojne pratitelje na Instagramu još jednim izazovnim izdanjem s kojeg je teško skinuti pogled, iako im je pokušala nekako odvratiti pažnju crnim šeširom i zavodljivim pogledom.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

"Šešir glavu čuda! Šešir je seksi! Koji pogled više odgovara šeširu 1 ili 2?", upitala je Nives pratitelje uz dvije fotografije koje je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Nestvarno lijepo moje", "Bomba", "Ja jesam žensko, ali nekako mi je promaknuo šešir", "Gdje je šešir", "Sladak izbor", "Lijep šešir, lijepa kosa, lijepe oči. Sve to čini prelijepu Nives. Ugodan vikend želim", "Sjajiš, ljepotice", "Ostala si uvijek ista, prelijepa", "Nives, jako si seksi i zgodna s tim šeširom", "Obje su dobre", "Predivna si", "Ljepše ne postoje", "Realno, nitko ne vidi šešir", poručili su joj u komentarima.

Nives i ove nedjelje u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i to kao članicu žirija pred kojom je nezahvalna uloga ocjenjivanja svih kandidata. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) +3 Cardi B, Offset (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene