Nives Celzijus je na Instagramu pokazala kako joj pristaje šešir, ali njezin duboki dekolte bio je ono što su svi gledali.

Galerija


Nives Celzijus je odlučila počastiti svoje brojne pratitelje na Instagramu još jednim izazovnim izdanjem s kojeg je teško skinuti pogled, iako im je pokušala nekako odvratiti pažnju crnim šeširom i zavodljivim pogledom.

Vezani članci Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja! Nives Celzijus osma emisija TLZP - 2 Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!

"Šešir glavu čuda! Šešir je seksi! Koji pogled više odgovara šeširu 1 ili 2?", upitala je Nives pratitelje uz dvije fotografije koje je objavila.

"Nestvarno lijepo moje", "Bomba", "Ja jesam žensko, ali nekako mi je promaknuo šešir", "Gdje je šešir", "Sladak izbor", "Lijep šešir, lijepa kosa, lijepe oči. Sve to čini prelijepu Nives. Ugodan vikend želim", "Sjajiš, ljepotice", "Ostala si uvijek ista, prelijepa", "Nives, jako si seksi i zgodna s tim šeširom", "Obje su dobre", "Predivna si", "Ljepše ne postoje", "Realno, nitko ne vidi šešir", poručili su joj u komentarima.

Nives i ove nedjelje u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i to kao članicu žirija pred kojom je nezahvalna uloga ocjenjivanja svih kandidata. 

Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi

Pogledajte zanimljivu vjenčanu kombinaciju supruge Mate Rimca za njihov najvažniji dan u životu, baš je bila posebna