sasvim iskreno

Nives već godinu dana krije muškarca koji ju je osvojio, a sada znamo i zašto: "Teško mu koji tu može parirati"

Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Galerija

Nives Celzijus i ove sezone gledamo u showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars", u kojem je svojevremeno i sama nastupila kao natjecateljica te uspješno odnijela pobjedu.

Nives Celzijus iz nedjelju u nedjelju pratimo u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato All Stars", u kojem kao članica žirija ocjenjuje zahtjevne transformacije i donosi sud o najboljim izvedbama. S njom smo razgovarali o tome, kao i o brojnim drugim temama iz njezina privatnog života, pa i čak i tajanstvenom muškarcu koji ju je uspio osvojiti. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Nives se vratila u show "Tvoje lice zvuči poznato" kao članica žirija i u novoj sezoni, a mi smo ju pitali bi li joj bilo draže da je opet jedna od natjecateljica.

"Bez obzira na odgovornost i osjećaj pravednosti koji je teško zadovoljiti kada su svi kandidati ovako sjajni kao u ovoj novoj, All Stars sezoni, ne vidim se niti priželjkujem ponovo biti u ulozi kandidata. I nakon svih ovih godina prevelik sam tremaroš i mislim da ne bih uživala u toj ulozi kao što uživam u ovoj", priznala je.

Prisjetila se i svoje najdraže transformacije, a zna i u koga bi se voljela transformirati kada bi za to opet dobila priliku.

"Uživala sam u Prodigyju, uživala sam kao Cher, no ipak mi je najdraža ona pobjednička kao Ylvis. Kad bih se ponovo transformirala, voljela bih biti Cardy B ili Nicki Minaj", zaključila je.

Sudjelovanje u showu njezin je život uvelike promijenilo.

"Mogu bez problema reći da mi je potpuno promijenilo život. Nakon pobjede počeli su mi se događati neki možda i najljepši projekti u životu, poput serije 'Čista ljubav', predstave 'Vitez slavonske ravni' u osječkom HNK-u", izjavila je Nives.

Tijekom snimanja zbližila se s ostalim kandidatima, što joj ponekad i otežava ocjenjivanje.

"U svojoj sezoni jako sam se zbližila s Ivanom Mišerić. Petko mi je najbolji prijatelj, dobra sam i s Rothom, a s Kedžom, Petrekovićem i Lozarom bila sam u žiriju u petoj sezoni. Zapravo, svi su kandidati obilježili neki djelić mog života i svi su mi jako dragi. Utoliko je ocjenjivanje još i mnogo teže", priznala je Nives.

Od posljednje sezone showa nije prošlo puno vremena, ali opet nas je zanimalo je li se što u Nivesinu životu otad promijenilo.

"Nije to bilo baš toliko davno, a i život posljednjih godinu dana ide nekim drugačijim ritmom, puno sporijim. Nema nekih krucijalnih promjena u životu, osim što sam zbog korone svoje poslovanje preusmjerila s glazbenoga više na televizijsko i na društvene mreže. Vratila sam se i pisanju, pa pišem kolumne za jedan časopis", ispričala je.

Upravo je u prvoj kolumni otkrila da je već godinu dana u sretnoj vezi, i to s muškarcem koji ju je u potpunosti osvojio, no njegov identitet dobro skriva. 

"Koliko god nekome možda izgledalo drugačije, nastojim uvijek svoju intimu zadržati za sebe, pogotovo kada je u pitanju netko čiji izbor nije biti javno, masi poznato lice. Zato ne bih voljela o detaljima", objasnila je Nives.

A kako se on nosi s komentarima koje vam na Instagramu ostavljaju drugi muškarci?

"Mislim da on uopće nema vremena baviti se time, a i svjestan je sebe i svojih kvaliteta i teško koji muškarac tu mu može parirati", pohvalila se Nives.

S negativnim se komentarima i sama često susreće na društvenim mrežama, ali i komplimentima kojima ju obasipaju. 

"Nema smisla baviti se nekolicinom negativnih komentara kada postoji toliko pozitivnih. Što se komplimenta tiče, naravno da godi, ovisno o vrsti komplimenta. Sviđa mi se ta ljudska osobina u kojoj oslobođeni od zavisti i mržnje, spremni smo ljudima priznati ono nešto lijepo, dobro što primjećujemo u njima", zaključila je.

Nedavno je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" otkrila da ponekad kuha za svojeg bivšeg supruga, s kojim je uspjela ostati u dobrim odnosima nakon razvoda.

"Sve je stvar dobre volje, truda i nesebičnog ulaganja u odnos, što ljudi često nisu voljni činiti jer je naizgled puno lakše mrziti nekoga s kim si se u startu razišao u lošim odnosima. Na neki način ovakav odnos zahtijeva mnogo više strpljenja, truda, samokontrole. No nije nemoguće, a zbog djece takav trud itekako vrijedi uložiti", smatra Nives.

Kada ne kuha, piše kolumne i sudjeluje kao članica žirija u televizijskim emisijama, radi nešto potpuno drugačije i uživa u stvarima koje ju opuštaju.

"Čitam puno krimića, pravim kolače, izmišljam neke radove po kući. Šetnje na Sljeme ili do Kraljičina zdenca me umiruju i nastojim svaki slobodni trenutak provesti u prirodi", otkrila je Nives.

Ona je pjevačica, spisateljica, a okušala se i kao glumica, model, a radila je i neke poslove koji javnosti dosad nisu bili poznati.  

"Kao klinka sam radila kao biljeterka u Histrionima. Obožavala sam kazalište i posao mi je osim honorara omogućavao gledanje predstava, što si tada sama nisam mogla priuštiti, pogotovo zato što sam većinu predstava željela gledati i po nekoliko puta", prisjetila se.

U životu je prolazila kroz razne situacije, no na podršku svojih posebnih osoba uvijek je mogla računati.

"Moja mama, tetka i sestra. One aktivno sudjeluju u gotovo svim mojim životnim situacijama i uvijek su tu da me saslušaju, pruže savjet, budu moj vjetar u leđa", izjavila je Nives.

Što se tiče planova za budućnost, njih uvijek ima čak i u ovim izazovnim vremenima u kojima trenutačno živimo, a razmišlja i o novoj knjizi.

"Planiram, ali još uvijek nemam osjećaj da je došlo vrijeme za novu knjigu. Postoje brojni drugi poslovni planovi, ali nas je ovo novo vrijeme naučilo da planovi ne znače nužno i realizaciju. Zato kad dođe vrijeme, možemo i o tome", kaže Nives.

Na kraju razgovora otkrila nam je možemo li možda očekivati da će  ponovno stati pred oltar.

"Možda eventualno u nekoj seriji ili spotu. Uvijek sam spremna odglumiti da stajem pred oltar", zaključila je Nives.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene