Nini Kraljić odobreno je 10.000 kuna donacije za snimanje videospota za pjesmu "Rijeka" koju je pjevala na Dori.

Galerija


Nina Kraljić nakon drame s Dorom i odbijanjem da čestita pobjednici Albini Grčić ima u planu snimanje videospota za pjesmu "Rijeka", s kojom je htjela predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. 

Vezani članci Povorka do posljednjeg počivališta Milana Bandića - 2 Grad Zagreb objavio što su sve poduzeli za poštivanje mjera na Bandićevu sprovodu: Više od 300 redara, nekoliko tisuća maski... Nina Kraljić Nakon drame zbog ishoda Dore Nina Kraljić tvrdi da nikad nije bila sretnija: ''Kad ti se sve posloži''

Kako piše Jutarnji list, pjevačica je dobila pomoć za financiranje tog poduhvata od Grada Zagreba. U zaključku od 27. siječnja koji je potpisao gradonačelnik Milan Bandić, Nini, odnosno tvrtki Romulić d.o.o. dodijeljeno je 10.000 kuna donacije iz proračuna naše metropole. 

Jutarnji list tvrdi kako je saznao da je Kraljić osobno tražila sufinanciranje videospota koji je nazvala "etnoprojektom". "Izvješćujemo vas kako je slijedom zamolbe navedene glazbenice Gradski ured za kulturu sufinancirao taj etnoprojekt", potvrdila je pročelnica Gradskog ureda za kulturu Milana Vuković Runjić za Jutarnji list. 

Vuković Runjić istaknula je da je riječ o unikatnom projektu nagrađivane glazbenice koji njeguje i promiče hrvatsku kulturnu baštinu kroz etnološke elemente u zvuku i glazbi. Objasnila je da će 10.000 kuna biti uzeto iz plana sredstava za financiranje javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2021. 

Za Jutarnji list sve je komentirao i Mario Romulić iz tvrtke Romulić d.o.o., koja će producirati spot. 

"Cijeli je projekt još u fazi planiranja. Ideja je da Nina i njezin bend budu u planinama, no kako će sve izgledati u konačnici, još ovisi i o sponzorima. Nina mi je rekla da dio sredstava stiže od Grada Zagreba, no ne mogu govoriti o financiranju jer je zadatak moje tvrtke sama produkcija projekta i nemamo veze s financijskim planom", pojasnio je. 

Inače, pjevačica je nakon sukoba oko Dore zbog svojih statusa, maknula svoje profile s društvenih mreža. 

Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!