Ma tko bi to rekao!

Nina Badrić slavi 49. rođendan, pokazala specijalnu haljinu s dubokim izrezom sprijeda pa svima poslala jasnu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić slavi 49. rođendan i to radno u Splitu gdje će održati koncert.

Nina Badrić slavi 49. rođendan, no obzirom na fotografiju koju je posljednju objavila na svom profilu na Instagramu malo tko bi rekao da se već približila petom desetljeću života.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Nina će rođendan provesti radno i to u Splitu gdje će na Peristilu održati koncert, a uoči koncerta svojim je obožavateljima otkrila poseban outfit. Riječ je o elegantnoj bijeloj haljini s dubokim dekolteom u kojoj je pozirala na isprobavanju. Na fotografiji koju je objavila ne nosi nimalo šminke na licu pa je njezina prirodna ljepota još više došla do izražaja.

"Danas mi je rođendan i ništa mi neće ovi dan pokvarit’ vap šuari vari. Haljinu imam vidimo se na Peristilu", poručila je dobro raspoložena Nina uz fotografiju koja je izazvalo veliko divljenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Sretan ti rođendan, djevojčice", "Kraljice, sretan divan dan", "Jako lijepa i zgodna, divna si i prekrasna", "Predivna Nina, sretan ti rođendan", "Dugo sretna i lijepa bila kao sada", "Sretan rođendan damo i naljepša ženo", "Vila iz bajki", "Prekrasna ženo, sretan ti rođendan", samo su neke od stotine čestitka i poruka s komplimentima koje je dobila.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) +7 Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Celebrity Dok ona bezbrižno šeće u badiću s dekolteom do pupka, sedam godina mlađi dečko ne miče se od nje daleko

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mark i Rhea Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Nekad i sad Žarila je i palila modnom scenom, ali danas živi drugačije i ne mari previše za to kako izgleda, pa ni za mali višak kilograma koje voli isticati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene