Nina Badrić uslikala je selfie u pidžami i uz njega objavila vijest koja je razveselila njezine fanove.

Galerija


Nina Badrić (48) podijelila je selfie na Instagramu i najavila nešto što je razveselilo njezine brojne obožavatelje. 

Vezani članci Nina Badrić Zbog novih seksi fotki Ninu Badrić zamijenili s Jennifer Lopez, posebno su zanimljive one na kojima noge pokazuje samo u sakou! Nina Badrić - 4 Nina Badrić priznala o čemu ponekad mašta, a objavila je i fotke u haljini koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu

"Uskoro se ponovo družimo na puno ljetnih pozornica! Jer svirati se mora", napisala je pjevačica koja je na slici u pidžami. Nina je zbog objave dobila niz komplimenata na račun svog izgleda, a pratitelji su bili oduševljeni i jer će uskoro opet uživati u njezinim koncertima. 

"Gdje ti, tu i ja", "Divna", "Lijepa dama", "Jedva čekam", "Predivna", "Too, Ninočka", "Može i do Sarajeva. Čekamo te", "I Crna Gora te čeka", "Ljepotica Nina", "Pidžamica je super", "Krasotica", "Konačno", "Baš radosno", komentirali su. 

Inače, Nina je nedavno za In magazin progovorila o svom izgledu na pragu pedesete. "'Ne bojim se godina, daj Bože da starimo, samo se treba bojati bolesti. Treba te godine lijepo dočekati i lijepo doživjeti, a 49. nije neka velika godina, a daj Bože, pričat ćemo kad budem imala 79, evo'', rekla je. 

Kada bude puhala tih 49 svjećica na torti ovog ljeta, imat će istu želju kao i dosad.

''Da smo zdravi i da se volimo. Da je ljubavi i zdravlja, mislim da je tad čovjek najsretniji na svijetu. Ja sam zahvalna na svakom danu, pa što život god donese, samo da se znam nositi s tim. To mi je život nekako dosad pokazao da i mogu, da znam, da ipak jesam borac, fajter koji dobro hendla neke stvari'', ispričala je. 

Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

 

Severina počastila fanove holivudskim prizorom i zapalila Instagram, pokazala i što voli raditi: "Tako se živi i uživa!"