Rijetko o tome priča

Nina Badrić otkrila detalje bliskog prijateljstva s jednom od najbogatijih žena svijeta

Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić otkrila je detalje prijateljstva sa Sandrom Melničenko.

Jedna od naših najuspješnijih pjevačica s dugogodišnjom glazbenom karijerom Nina Badrić za srpski je Blic priznala kako još uvijek vjeruje u ljubav i emocije, a otkrila je i neke detalje o svom prijateljstvu s jednom od najbogatijih žena na svijetu Sandrom Melničenko.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

"Prijateljstva su dragocjena i prijatelji su obitelj koju biramo. Možete pronaći prave male dragulje ako pažljivo birate. Sandra je upravo jedna od takvih osoba", otkrila je Nina za Blic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Podsjećamo, Nina se ovog proljeća zaputila na Karibe, gdje su joj društvo pravili Sandra i njezin suprug milijarder Andrej Melničenko

Njihovo prijateljstvo započelo je prije deset godina u Dubrovniku, gdje je Sandra poželjela upoznati Ninu kao njezina velika obožavateljica. Nina je jedna od rijetkih osoba s ovih prostora s kojom je Sandra bliska, no u medijima rijetko govori o njoj jer prije svega poštuje intimu i privatnost nje i supruga. Bila je i jedna od gošći luksuzne svadbe svoje prijateljice u Rusiji.

Nina je otvoreno progovorila o godinama, ali i o svom najvećem strahu s kojim se suočava. 

"Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako potpuno bespotreban jer će nas sve jednog dana dočekati, plašili se mi ili ne. Plašim se nemoći, a ne starosti", objasnila je.

Nina se nikad nije ustručavala govoriti o emocijama i ljubavi koje svakodnevno iskazuje važnim ljudima u svom životu.

"Čarobne riječi reći svim bitnim osobama u životu jer je potrebno dati do znanja koliko su nam najbliži značajni i podrška u novim borbama. Emocije su sastavni dio mojih dana i nemam problem pokazati što mislim i osjećam", izjavila je za Blic

Nina je ovih dana objavila novih singl "Volim te, volim" na oduševljenje svojih obožavatelja, a uz to plijeni pažnju u odvažnim modnim kombinacijama i izdanjima u bikinijama s odmora na kojem zasluženo uživa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) +7 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Celebrity Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene