Kakva idila!

Nina Badrić uživa na luksuznoj lokaciji na kojoj se godinama odmara u društvu supruge ruskog milijardera

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (FOTO: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić objavila je fotografije s odmora na Karibima.

Domaća pjevačica Nina Badrić pohvalila se na svom profilu na Instagramu fotogafijama s dalekih i egzotičnih Kariba.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Nina je točnu lokaciju na kojoj odmara sama otkrila, objaviviši nekoliko fotografija predivne plaže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

"Napokon odmor" i "Šetam, nikom ne smetam", napisala je Nina uz objave s otoka Sveti Bartolomej.

Posljednjom je objavom pozvala kolegicu Maju Šuput da joj se pridruži, koja je također velika zaljubljenica u egzotične lokacije. 

"Dobro jutro! Ovdje je 10 sati, vrijeme je za prvu kavicu, a ovo je pogled iz sobe. Maja Šuput, čekam te!!! Realno bi bilo da i tu proslaviš djevojačko" poručila je Nina Maji koja joj je u komentarima odgovorila da se apsolutno slaže ali da dolazi kao njezina djeveruša jer je ona svoje riješila.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Mjesto je to u kojem Nina već dugi niz godina odmara u društvu bivše srpske pjevačice Sandre Melničenko i njenog supruga, ruskog milijardera Andreja Melničenka. Njihovo prijateljstvo započelo je prije deset godina u Dubrovniku gdje je Sandra poželjela upoznati Ninu kao njezina velika obožavateljica, nakon čega je Nina pjevala na svadbi Sandrina brata Milana Nikolića.

Nina je jedna od rijetkih osoba s ovih prostora s kojom je Sandra bliska, no u medijima rijetko govori o njoj jer prije svega poštuje intimu i privatnost nje i supruga.

Nina je bila i jedna od gošći luksuzne svadbe svoje prijateljice u Rusiji kao i na krstarenju Karipskim morem koje je njihova omiljena destinacija za odmaranje u koju se i sama zaljubila.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) +5 Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Par u koji nitko nije vjerovao jer je ona puno starija od njega proslavio 23. godišnjicu braka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene