Nina Badrić objavila je fotografije s odmora na Karibima.

Galerija


Domaća pjevačica Nina Badrić pohvalila se na svom profilu na Instagramu fotogafijama s dalekih i egzotičnih Kariba.

Vezani članci Sara Sampaio Anđelica sletjela na Karibe i pokazala da joj je tijelo i bez fotošopa jednostavno besprijekorno Slika nije dostupna Nina u nepoznato, Rozga u Portugal

Nina je točnu lokaciju na kojoj odmara sama otkrila, objaviviši nekoliko fotografija predivne plaže.

"Napokon odmor" i "Šetam, nikom ne smetam", napisala je Nina uz objave s otoka Sveti Bartolomej.

Posljednjom je objavom pozvala kolegicu Maju Šuput da joj se pridruži, koja je također velika zaljubljenica u egzotične lokacije. 

"Dobro jutro! Ovdje je 10 sati, vrijeme je za prvu kavicu, a ovo je pogled iz sobe. Maja Šuput, čekam te!!! Realno bi bilo da i tu proslaviš djevojačko" poručila je Nina Maji koja joj je u komentarima odgovorila da se apsolutno slaže ali da dolazi kao njezina djeveruša jer je ona svoje riješila.  

Mjesto je to u kojem Nina već dugi niz godina odmara u društvu bivše srpske pjevačice Sandre Melničenko i njenog supruga, ruskog milijardera Andreja Melničenka. Njihovo prijateljstvo započelo je prije deset godina u Dubrovniku gdje je Sandra poželjela upoznati Ninu kao njezina velika obožavateljica, nakon čega je Nina pjevala na svadbi Sandrina brata Milana Nikolića.

Nina je jedna od rijetkih osoba s ovih prostora s kojom je Sandra bliska, no u medijima rijetko govori o njoj jer prije svega poštuje intimu i privatnost nje i supruga.

Nina je bila i jedna od gošći luksuzne svadbe svoje prijateljice u Rusiji kao i na krstarenju Karipskim morem koje je njihova omiljena destinacija za odmaranje u koju se i sama zaljubila.

Par u koji nitko nije vjerovao jer je ona puno starija od njega proslavio 23. godišnjicu braka