Nina Badrić na svom je profilu na Instagramu objavila fotku u badiću i zapalila internet.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić voli uveseljavati fanove fotkama iz svog života, a sada im je odlučila zagolicati maštu u posebno izazovnom izdanju. 

Vezani članci Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Slavna "vražica" skinula se u koraljni badić i pokazala obline, ali svi su gledali samo u jedan detalj Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Domaća "kraljica" seksi selfija ponovno obara s nogu: Zlatni bikini više je otkrio nego sakrio

"Pozdrav srpnju" napisala je Nina uz svoju najnoviju objavljenu fotografiju na Instagramu – koja je bacila fanove u ekstazu. Na fotografiji Nina nosi bikini boje lavande i uživa na suncu, a to da dobro izgleda potvrdilo je oko 4000 fanova koji su joj lajkali fotku. 

Komentari njezinih obožavatelja dali su do znanja koliko cijene Nininu prirodnost i bujan stas, pa su joj poručili da "će joj dobrovoljno namazati kremu za sunčanje", kao i da je "prava sirena" i "jednostavno savršeno prirodna". 

Jedan je obožavatelj bio posebno ponesen Nininom ljepotom pa joj je poručio kako mu "srce za njom uzdiše" te joj je poslao "slatke puse". 

Nina kombinira odmor i nastupe diljem čitave obale, a ljeto joj je započelo vrlo radno jer je nedavno imala i premijeru novog spota za pjesmu "Volim te, volim", u kojem razmjenjuje nježnosti s glumcem Slavkom Sobinom. 

Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?