Nina Badrić je Instagramu je objavila fotografiju s roditeljima, a istaknula je kako svaki dan u kojem nismo s njima nepovratno propušten trenutak.

Galerija


Naša poznata pjevačica Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju s roditeljima Milom i Simom. "Mama i tata. Svaki dan u kojem nismo s njima je nepovratno propušten trenutak", napisala je Badrić uz fotografiju nastalu prije nekoliko godina. U opis fotografije je dodala i oznaku Valentinova.

Vezani članci Nina Badrić Svi se dive mladolikom licu Nine Badrić u petom desetljeću života, a kada vidite kako je izgledala 2007. sve će vam biti jasno Nina Badrić - 1 Zbog najnovije fotografije Nini Badrić poručili da je pravi praznik za oči, sunce i more dobro joj čine

Bijela haljina koju Nina nosi dala je naslutiti da je fotografija nastala na njezinu vjenčanju s Bernardom Krasnićem 2006. godine. Badrić nerijetko spomene roditelje na društvenim mrežama, a oca koji je preminuo 2014. godine često se sjeti te uvijek da do znanja svima koliko joj je značio.

Fotografiju kojom je ilustrirala ljubav komentirali su i brojni njezini obožavatelji. "Posebna ljubav i ljepota", "Prelijepi", "To je bezuvjetna ljubav", "Divna obitelj", samo su neki od komentara njezinih pratitelja, a mnogi su u komentarima ostavljali emotikone srca te su joj pisali da je prelijepa.

Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa