Nina Badrić je Instagramu je objavila fotografiju s roditeljima, a istaknula je kako svaki dan u kojem nismo s njima nepovratno propušten trenutak.

Galerija


Naša poznata pjevačica Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju s roditeljima Milom i Simom. "Mama i tata. Svaki dan u kojem nismo s njima je nepovratno propušten trenutak", napisala je Badrić uz fotografiju nastalu prije nekoliko godina. U opis fotografije je dodala i oznaku Valentinova.

Vezani članci Nina Badrić, Goran Višnjić Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar Nina Badrić Sjajno raspoložena Nina Badrić poslala upečatljivu poruku uz fotku s mora, javile joj se i poznate kolege

Bijela haljina koju Nina nosi dala je naslutiti da je fotografija nastala na njezinu vjenčanju s Bernardom Krasnićem 2006. godine. Badrić nerijetko spomene roditelje na društvenim mrežama, a oca koji je preminuo 2014. godine često se sjeti te uvijek da do znanja svima koliko joj je značio.

Fotografiju kojom je ilustrirala ljubav komentirali su i brojni njezini obožavatelji. "Posebna ljubav i ljepota", "Prelijepi", "To je bezuvjetna ljubav", "Divna obitelj", samo su neki od komentara njezinih pratitelja, a mnogi su u komentarima ostavljali emotikone srca te su joj pisali da je prelijepa.

Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa