divna bijela haljina!

Nina se prisjetila mlađih dana i dirnula sve posvetom roditeljima, a mnogi su se u komentarima dotakli njezine ljepote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić je Instagramu je objavila fotografiju s roditeljima, a istaknula je kako svaki dan u kojem nismo s njima nepovratno propušten trenutak.

Naša poznata pjevačica Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju s roditeljima Milom i Simom. "Mama i tata. Svaki dan u kojem nismo s njima je nepovratno propušten trenutak", napisala je Badrić uz fotografiju nastalu prije nekoliko godina. U opis fotografije je dodala i oznaku Valentinova.

Pogledaj i ovo Nina Donelli - 2 ''neka balada možda...'' Mlada slovenska zvijezda otkrila nam je s kojom bi hrvatskom pjevačicom voljela snimiti duet: ''Ona mi je stvarno veliki uzor!''

Bijela haljina koju Nina nosi dala je naslutiti da je fotografija nastala na njezinu vjenčanju s Bernardom Krasnićem 2006. godine. Badrić nerijetko spomene roditelje na društvenim mrežama, a oca koji je preminuo 2014. godine često se sjeti te uvijek da do znanja svima koliko joj je značio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Fotografiju kojom je ilustrirala ljubav komentirali su i brojni njezini obožavatelji. "Posebna ljubav i ljepota", "Prelijepi", "To je bezuvjetna ljubav", "Divna obitelj", samo su neki od komentara njezinih pratitelja, a mnogi su u komentarima ostavljali emotikone srca te su joj pisali da je prelijepa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Nekad i sad Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene