Nina Badrić trenutačno uživa na Karibima u društvu prijatelja Aleksandre i Andreja Melničenka.

Galerija


Nina Badrić početkom tjedna se na društvenim mrežama pohvalila da trenutačno boravi na otoku Sveti Bartolomej na dalekim Karibima, gdje se odmara u društvu prijatelja, Aleksandre i Andreja Melničenka.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput objavila fotografiju pa poručila obožavateljima: "Lajk jer sam premrla od straha za ovu" Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić uživa na luksuznoj lokaciji na kojoj se godinama odmara u društvu supruge ruskog milijardera

Fotografije koje omiljena pjevačica objavljuje zbilja ostavljaju bez daha, a pored svih ljepota, na Instagramu je pokazala i kako izgleda njezin pogled iz sobe. Pored iste fotografije obratila se kolegici Maji Šuput.

''Dobro jutro. Ovdje je 10 sati, vrijeme je za prvu kaficu, a ovo je pogled iz sobe. Maja Šuput, čekam te!!! Realno bi bilo da i tu proslaviš djevojačko'', napisala je, a Maja joj je odgovorila kako bi joj se rado pridružila, ali samo kao djeveruša njoj.

''Ja sam svoje riješila, sad si ti na redu'', poručila joj je.

Nina se već dugi niz godina odmara u društvu bivše srpske pjevačice Sandre Melničenko i njezina supruga, ruskog milijardera Andreja Melničenka. Njihovo prijateljstvo započelo je prije deset godina u Dubrovniku, gdje je Sandra poželjela upoznati Ninu kao njezina velika obožavateljica, nakon čega je Nina pjevala na svadbi Sandrina brata Milana Nikolića.

Naša pjevačica jedna je od rijetkih osoba s ovih prostora s kojom je Sandra bliska, no u medijima rijetko govori o njoj jer prije svega poštuje intimu i privatnost nje i supruga.

Nina je bila i jedna od gošći luksuzne svadbe svoje prijateljice u Rusiji, kao i na krstarenju Karipskim morem, koje je njihova omiljena destinacija za odmaranje, a u koju se i sama zaljubila.

Objavljene dosad neviđene fotografije Meghan Markle, fanovi jedva dočekali!