Nina Badrić ovih dana odmara na svojoj omiljenoj destinaciji, Hvaru, a s pratiteljima je podijelila i jedan totalno simpatičan video.

Galerija


Nina Badrić produženi vikend provodi na Hvaru, svojoj omiljenoj destinaciji, odakle s pratiteljima dijeli koliko uživa u suncu, moru i opuštenoj atmosferi.

Vezani članci Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) Nakon malo dopisivanja, Nina Badrić i Goran Višnjić zajedno na Hvaru, njezin dekolte je zvijezda fotke Nina Badrić i Sandra Melničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje bliskog prijateljstva s jednom od najbogatijih žena svijeta

A svoje obožavatelje dobro je nasmijala u nedjelju kad je na Instagramu objavila video trenutka kad je muška ekipa s brodića ugledala pjevačicu. Dobro raspoloženi dečki pjevali su uglas njezinu pjesmu ''Dani i godine'' dok ih je pjevačica snimala.

''Jedna sasvim obična nedjelja'', napisala je pjevačica pored videa koji je objavila, a koji je oduševio sve koji su ga vidjeli. Snimka ima preko 50 tisuća pregleda. 

''Tako to izgleda kad muški ugledaju Ninu na njezinoj jahti'', ''Strava'', ''Hit su'', ''fenomenalno'', ''Ovo samo u Dalmaciji možeš doživit'', neki su od komentara.
 

Rakitićeva Raquel otkrila što zapravo misli o Lijepoj Našoj, a Hrvati joj odmah odgovorili