Kao bijeg od stvarnosti

Nika Turković nije odoljela posjetu novoj mirisnoj oazi u Zagrebu i neodoljivim mirisima istoka

Nika Turković Nika Turković Bojan Zibar/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Ana Begić Tahiri Ecija Ojdanić +0 Nika Turković Galerija

Pjevačica Nika Turković bila je među poznatim damama koje su stigle na predstavljanje neodoljivih mirisa s istoka.

Svatko od nas ima vrlo specifična sjećanja kada je u pitanju osjetilo mirisa. Nešto nas automatski vrati u djetinjstvo, školu, kod bake ili djeda, zagrljaj majke ili možda u neki poseban grad, na neko neponovljivo putovanje ili jednostavno u neki vrijedan trenutak koji ćemo zauvijek pamtiti.

Pogledaj i ovo Otvorenje salona žena zmaj Ecija Ojdanić pomutila pamet kratkom haljinom, a u ovom outfitu teško bi itko mogao pogoditi koliko ima godina!

Predstavljanju novog brenda  mirisa nisu odoljele ni poznate domaće dame poput Nike Turković, Ecije Ojdanić, Ane Begić Tahiri, te mnogih drugih.

Niku sve češće viđamo na zanimljivim događanjima u gradu i to nakon što je osvojila glazbene top ljestvice s hitom "Gledaj me" u kojem je progovorila o ženskoj snazi. Zato su mnoge oči baš  uperene u nju jer je učvrstila je status nove glazbene nade i pravog osvježenja na domaćoj sceni. 

Njezin glazbeni put započeo je prije točno 15 godina, kada je kao preslatka 9-godišnja djevojčica osvojila srca gledatelja, nastupivši na Dječjem Eurosongu u Norveškoj. Hrvatsku je tada predstavljala s pjesmom "Hej mali" i osvojila visoko treće mjesto.

Nika je inače poznata i po nepogrešivom modnom stilu i beauty odabirima, stoga nikako nije htjela propustiti posjet novoj mirisnoj oazi u Zagrebu.

Baština Atelier Rebula gradila se na povjerenju i odnosu između oca i sina. Davne 1895., Jean Cesar Reboul, mladi farmaceut iz Francuske, putovao je Istanbulom kako bi posjetio svog oca koji je tamo radio kao inženjer. Istanbul ga je jednostavno oduševio. Onako prekrasan, mističan i prepun mogućnosti, zaokupio je njegovu maštu te je tamo pronašao savršeno mjesto na kojem je otvorio jednu od prvih turskih ljekarni - the Great Paris Pharmacy i tako je krenula priča o brendu koji danas oduševljava milijune ljudi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene