Pjevačica Nika Turković bila je među poznatim damama koje su stigle na predstavljanje neodoljivih mirisa s istoka.

Galerija


Svatko od nas ima vrlo specifična sjećanja kada je u pitanju osjetilo mirisa. Nešto nas automatski vrati u djetinjstvo, školu, kod bake ili djeda, zagrljaj majke ili možda u neki poseban grad, na neko neponovljivo putovanje ili jednostavno u neki vrijedan trenutak koji ćemo zauvijek pamtiti.

Vezani članci Ecija Ojdanić "Vla-Vla-Vlajland cabaret" nagrađen glasnim ovacijama, pokazao kako se smijeh stvarnog života umiješa u umjetnost Ecija Ojdanić Predstava "Vla-Vla-Vlajland cabaret" ono je što nam svima treba jer pogađa točno u sridu

Predstavljanju novog brenda  mirisa nisu odoljele ni poznate domaće dame poput Nike Turković, Ecije Ojdanić, Ane Begić Tahiri, te mnogih drugih.

Niku sve češće viđamo na zanimljivim događanjima u gradu i to nakon što je osvojila glazbene top ljestvice s hitom "Gledaj me" u kojem je progovorila o ženskoj snazi. Zato su mnoge oči baš  uperene u nju jer je učvrstila je status nove glazbene nade i pravog osvježenja na domaćoj sceni. 

Njezin glazbeni put započeo je prije točno 15 godina, kada je kao preslatka 9-godišnja djevojčica osvojila srca gledatelja, nastupivši na Dječjem Eurosongu u Norveškoj. Hrvatsku je tada predstavljala s pjesmom "Hej mali" i osvojila visoko treće mjesto.

Nika je inače poznata i po nepogrešivom modnom stilu i beauty odabirima, stoga nikako nije htjela propustiti posjet novoj mirisnoj oazi u Zagrebu.

Baština Atelier Rebula gradila se na povjerenju i odnosu između oca i sina. Davne 1895., Jean Cesar Reboul, mladi farmaceut iz Francuske, putovao je Istanbulom kako bi posjetio svog oca koji je tamo radio kao inženjer. Istanbul ga je jednostavno oduševio. Onako prekrasan, mističan i prepun mogućnosti, zaokupio je njegovu maštu te je tamo pronašao savršeno mjesto na kojem je otvorio jednu od prvih turskih ljekarni - the Great Paris Pharmacy i tako je krenula priča o brendu koji danas oduševljava milijune ljudi.

Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda