Urnebes!

Na prvu će vam biti jasno zašto je ova snimka Nicole Kidman i Kim Kardashian u kratkom roku postala pravi hit!

Kim Kardashian i Nicole Kidman Kim Kardashian i Nicole Kidman Nicole Kidman/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 +9 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Galerija

Nicole Kidman primamila je poglede u neobičnoj srebrnoj kreaciji na tjednu mode u Parizu, a dodatnu je pažnju plijenila i zahvaljujući svojoj visini.

Američka glumica Nicole Kidman (55) na svom Instagram profilu podijelila je video s Kim Kardashian i Duom Lipom i pokazala je kako su bile obučene na tjednu mode u Parizu, a koji je u kratkom roku postao pravi hit. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Ono što je svima odmah zapelo za oko je velika razlika u visini Nicole i njezinih slavnih kolegica koje su čak nosile potpetice, a glumica se čak morala sagnuti kada su pričale. Nicole je po pitanju visine teško nadmašiti, sa svojih 1,79 cm viša je čak i od svog supruga Keitha Urbana s kojim se pojavila na događaju.

"Uhvatit ću te ako padneš", napisala je u opisu videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Pratitelji nikako nisu mogli zaobići ovu objavu pa su poručili: "Nicole ti si istinska kraljica", " Ženska snaga", "Zaista izgledaš kao model", "Prelijepa, sretan dan za tebe".

Nicole i Keith su nedavno proslavili i 16. godišnjicu braka i ne skrivaju koliko su zaljubljeni. Naime, na svom Instagram storiju objavila je video na kojem se strastveno ljube pred paparazzima. 

Vjenčali su se 25. lipnja 2006. godine, nakon godinu dana veze i to na intimnoj ceremoniji u Sydneyju, u društvu Nicoleino dvoje posvojene djece, Isabelle i Connora koje dijeli s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, a ona i Keith kasnije su dočekali kćeri Sunday Rose i Faith Margaret.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +1 Marko Perković Thompson Celebrity Sinu Marka Perkovića Thompsona pozlilo u Splitu, u teškom je stanju prebačen u Zagreb

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 +20 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput u sićušnom badiću naglasila bujne atribute pa pokazala kako uživa s mužem bez sinčića Blooma

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene