Dugo se već šuška

Bizarni detalj koji je stavila na sebe zasjenilo je nešto drugo, o svemu mudro šuti, ali jasno je što je napravila!

Nicole Kidman Nicole Kidman Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 7 Nicole Kidman Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman Galerija

Nicole Kidman snimljena je na Pariškom tjednu mode gdje se pojavila s neobičnim detaljem na licu.

Holivudska glumica Nicole Kidman privukla je brojne začuđene poglede nakon što se pojavila na modnoj reviji Balenciage tijekom Pariškog tjedna mode koji je u tijeku.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

55-godišnja Nicole stigla je na reviju noseći neobične crne naočale, a dodatnu pažnju privukla je licem na kojem nije nosila šminku, a koje je u posljednje vrijeme česta tema javnosti i glasnih šuškanja o brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgnula.

Obožavatelje je šokirala izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išla na račun njezina neprimjereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tijela.

Kada je prošle godine objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je pretjerala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

"Izgleda svježe, no sve je to posljedica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled", rekao je jedan liječnik onda za američke medije.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kristhin Gomez Kristhin Gomez - 3 Kristhin Gomez Kristhin Gomez - 6 +16 Kristhin Gomez - 3 Zanimljivosti Španjolka s najvećim grudima hvali se boravkom u Hrvatskoj, ali na jednu stvar se požalila: "Kao mama sam im"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Lalić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 +9 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u bikiniju s tangicama zasjela na bijesni motocikl i obranila titulu najseksi Hrvatice!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene