Ne prestaje šokirati

Nedavno se razveo nakon samo 4 dana braka, a već je viđen s novom djevojkom u bizarnom izlasku

Nicolas Cage (Foto: AFP) Nicolas Cage (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage (Foto: AFP) Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Nicolas Cage (Foto: AFP) Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) +0 Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Galerija

Nicolas Cage poveo je javnosti nepoznatu ženu u razgledavanje njegove grobnice u obliku piramide u New Orleansu.

Glumac Nicolas Cage (56) viđen je u subotu kako drži za ruku misterioznu ženu u New Orleansu. Par je imao usklađene kožne odjevne kombinacije, pa čak i ogrlice.

Pogledaj i ovo Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Više sreće ovaj put? 55-godišnji glumac spreman je za četvrti brak s mlađahnom vizažisticom o kojoj se ne zna baš ništa

Cage je poveo javnosti nepoznatu ženu, kako piše Daily Mail, u razgledavanje njegove grobnice u obliku piramide koju je kupio za sebe 2010. Ovo je prvi put da je glumac viđen s djevojkom nakon što se neko vrijeme nagađalo da ponovno ljubi. 

“Zaustavili su se u privatnom autu s vozačem i ušli skupa na groblje. Bili su unutra 15 minuta i izašli. Nicolas je mahnuo svima“, ispričao je građanin koji je vidio par. Nicolas je prošle godine doživio raspad braka u rekordnom roku.

Naime, glumac se u ožujku 2019. oženio vizažisticom Erikom Koike (37) u Las Vegasu, a zatražio je rastavu nakon samo četiri dana. Supružnici su se razveli dva mjeseca kasnije.

“Zaista ne želim razgovarati o tome. Bio sam jako uzrujan zbog toga i zbog načina na koji su se stvari dogodile“, rekao je Cage. Glumac ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautoricom Lisom Marie Presley (52), kćeri Elvisa Presleyja. Vjenčali su se 2002. i razveli nakon dva mjeseca.

Cage je bio u braku i s kolegicama Alice Kim (36) i Patricijom Arguette (51). 

Inače, Cage je poznat po opsesiji prema kupovini bizarnih i ekstravagantnih stvari.

Velik dio novca potrošio je na kupovinu kuća diljem svijeta. Glumac je tako u jednom trenutku posjedovao čak 15 domova, uključujući dvorce u Njemačkoj i Engleskoj, no zbog te kupovine sada je poreznoj dužan 6,3 milijuna dolara. Cage si je priskrbio i puste otoke na Bahamima, a veliki je zaljubljenik u automobile, pa je tako u jednom trenutku bio vlasnik čak devet Rolls Royceova i 450 tisuća dolara vrijedna Lamborghinija.

No najbizarnije što je kupio tek slijedi. Glumac si je priskrbio hobotnicu vrijednu 150 tisuća dolara za koju je tvrdio da mu je pomogla u glumi, lubanju dinosaura staru 70 milijuna godina i vrijednu 276 milijuna dolara, grobnicu visoku 2,75 metara u obliku piramide u kojoj želi biti pokopan, a tu je i kolekcija smanjenih pigmejskih glava.

Ne zaboravimo na jahte, motocikle i privatni avion koji posjeduje.

Filmski hitovi kao što su ''Nacionalno blago'' i ''Ghost Rider'' pomogli su mu priskrbiti vrijednost od gotovo 150 milijuna dolara, no zbog njegove ekscentričnosti ta cifra sada iznosi ''samo'' 25 milijuna dolara.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Sheen (Foto: Getty) Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) +0 Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Celebrity Serijski zavodnik prošetao s novom obitelji, njegova djevojka 4 je godine starija od njegove kćeri

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene