Pohlepni sakupljač

Propast legendarnog glumca: Vrijedio je 150 mil. dolara, a onda je kupio lubanju dinosaura, dva dvorca i grobnicu piramidu

Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) +0 Nicholas Cage (Foto: Instagram) Galerija

O novčanim problemima Nicolasa Cage dosad se pisalo već puno puta, no on za sve krivi svog nekadašnjeg partnera Samuela Levina.

Filmski hitovi kao što su ''Nacionalno blago'' i ''Ghost Rider'' pomogli su Nicolasu Cageu priskrbiti vrijednost od gotovo 150 milijuna dolara, no zbog njegove ekscentričnosti ta cifra sada iznosi ''samo'' 25 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Nicolas Cage Ma je li to on? Zbog proćelave kose s nekoliko pramenova sa strane mnogi legendarnog glumca nisu odmah prepoznali, a tu je i prosijeda brada!

Naime, bankovni račun 54-godišnjeg glumca smanjio se zbog njegove opsesije prema kupovini bizarnih i ekstravagantnih stvari.

Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Velik dio novca potrošio je na kupovinu kuća diljem svijeta. Glumac je tako u jednom trenutku posjedovao čak 15 domova, uključujući dvorce u Njemačkoj i Engleskoj, no zbog te kupovine sada je poreznoj dužan 6,3 milijuna dolara. Cage si je priskrbio i puste otoke na Bahamima, a veliki je zaljubljenik u automobile, pa je tako u jednom trenutku bio vlasnik čak devet Rolls Royceva i 450 tisuća dolara vrijednog Lamborghinija.

Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Foto: Instagram

No najbizarnije što je kupio tek slijedi. Glumac si je priskrbio hobotnicu vrijednu 150 tisuća dolara za koju je tvrdio da mu je pomogla u glumi, lubanju dinosaura staru 70 milijuna godina i vrijednu 276 milijuna dolara, grobnicu visoku 2,75 metara u obliku piramide u kojoj želi biti pokopan, a tu je i kolekcija smanjenih pigmejskih glava.

Ne zaboravimo na jahte, motocikle i privatni avion koji posjeduje. 

Zbog svega spomenutog Cage je tužio Samuela Levina, nekadašnjeg poslovnog partnera, kojeg je okrivio za sva rizična ulaganja koja su ga dovela do katastrofalnih gubitaka, piše Daily Mail.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene