Keanu Reeves za novu se glumačku ulogu potpuno transformirao. Biste li ga prepoznali?

Galerija


Slavni holivudski glumac Keanu Reeves (54) trenutno snima svoj najnoviji film "Bill & Ted Face the Music" u New Orleansu. 

Vezani članci Keanu Reeves - 3 On ne mari za slavu, dijeli milijune i druži se s beskućnicima, a njegov osmijeh rijetke ostavlja ravnodušnima Keanu Reeves, Halle Berry (Foto: Getty Images) Vlastite tragedije iz njega su izvukle ono najbolje: Priča o glumcu koji ruši stereotipe o zvijezdama

Iako se na filmske setove često zabranjuje unositi kamere i mobitele kako bi se spriječilo da u javnost procure povjerljive informacije ili radnja filma, na setu "Bill & Ted Face the Music" to očito nije slučaj jer su paparazzi uspjeli uhvatiti Reevesa kako šeće po setu i oko svoje prikolice. 

Najnovije fotgrafije glumca još jednom su dokazale koliko je Reeves daleko spreman ići zbog dobre uloge. Tako je obrijao glavu, a ono što mu je ostalo od kose formirano je u irokezu. Pustio je i dugu gustu bradu, a na sebi je imao traperice i usku bijelu majucu koju je zbog vrućine podigao i otkrio trbuh. 

Kako je Keanu Reeves inače poznat po svojoj dužoj, ravnoj i crnoj kosi te obrijanom licu, ova je transformacija radikalna. Novi stajling u potpunosti je promijenio izgled glumca pa ga mnogi ne bi ni prepoznali da ga ovakvog sretnu na ulici. 

Obožavatelji glumca oduševili su se ovom promjenom te mu poručili kako je prezgodan. 

Zanosna crnka dokazala da joj nisu potrebni mikro bikiniji da bi bila senzacionalno seksi