Neven Ciganović je u showu "Parovi" rekao kako dolazi iz Hrvatske te je bloger, influencer i javna ličnost.

Galerija


Kontroverznom srpskom reality showu "Parovi" priključio se i Neven Ciganović, a prilikom ulaska u show istaknuo je kako ne isključuje mogućnost da se zaljubi.

Vezani članci Neven Ciganović Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih Kim Verson (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nismo je dugo vidjeli: Kim Verson u zanimljivom društvu pratila modnu reviju Snježane Mehun

Izjavio je kako dolazi iz Hrvatske te je bloger, influencer, javna i TV ličnost, ali i reality igrač. "Možda me netko napadne jer sam internacionalno poznat po tome da sam prije tri godine imao trajnu erekciju", rekao je u showu.

Neven Ciganović inače nikada nije skrivao da voli ići pod nož te je "bez dlake na jeziku" uvijek otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema estetskoj kirurgiji. S time ne misli stati, a sve to je dovelo do njegove velike fizičke transformacije.

Na Instagramu često dijeli fotografije svojih avantura, a preko 36.000 vjernih obožavatelja redovito prati čime se sve bavi. Posljednja u nizu takvih avantura svakako je ulazak u show "Parovi".

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?