Neven Ciganović na Instagramu se pohvalio da je bio zvijezda pornosajma u Berlinu. Fotke će vas ostaviti bez teksta...

Galerija


Neven Ciganović svakodnevno oduševljava fanove humorističnim bockanjem svojih kolega s domaće estrade, ali i objavljivanjem golišavih fotki. Cigi je kao što znamo ovisnik o plastičnim operacijama, ali i o selfijima, a ovi najnoviji koji su osvanuli na njegovom Instagram profilu - ostavljavaju bez teksta. 

Vezani članci Korona u Njemačkoj Ovu europsku zemlju smatraju uzorom u upravljanju pandemijom, a sada su objavili da proširuju svoj popis rizičnih područja u drugim državama Neven Ciganović Ciganović ušao u kontroverzni srpski show: "Možda me napadnu jer sam internacionalno poznat po trajnoj erekciji"

Naime, Ciganović je posjetio međunarodni sajam erotike u Berlinu, a na fotografijama pozira kao erotizirani anđeo, u srebrnim gaćicama i čizmama, prekriven kožnim remenjem itd. 

S njim se na fotografijama pojavljuje i žena odjevena u policajku, sa štiklama na nogama i u mrežastim čarapama.

"Bolje se j*** s vragom kojeg poznaješ nego s anđelom kojeg ne znaš", napisao je Cigi uz fotke.

Jedan ga je pratitelj pokušao isprovocirati komentarom: "Je'l ti se digne na žensku guzu, barem malo? Ajde priznaj." A Cigi mu nije ostao dužan već je odgovorio - "Meni se diže na dobru guzu, a tebi?"

Ciganović se, inače, javio s 28. sajma erotike Venus 2019. koji se prošlog vikenda održao u Berlinu. Na više od 13.000 kvadrata izložbenog prostora Masse pallace svoje proizvode i usluge prezentiralo je 250 izlagača iz 40 zemalja svijeta.

Sajmu je prisustvovala hrvatska akademska umjetnica Olja Einfalt sa svojim viđenjem erotike u visokoj modi. Njen tim je predvodio Neven Ciganović, koji je nosio muške kreacije.

Serijski je zavodila nogometaše, a sada je zbog nje u jednu sudsku tužbu upleten i naš Brozović