Stilist Neven Ciganović poznat je kao čovjek koji nema problema s izražavanjem svog mišljenja, koliko god ono ponekad bilo brutalno.

Galerija


47-godišnji Neven Ciganović poznat je po tome što nema dlake na jeziku.

Vezani članci Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Ciganović komentirao Grubnićev poklon Maji Šuput: "Bitno da na njemu piše Yves Saint Laurent"

Stilist i društveni kroničar često se zna javno okomiti na osobe s estrade, kao npr. na Maju Šuput i Ninu Badrić, a sada se okomio i na srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu koja je po pitanju izražavanja svog mišljenja jednaka, ako ne i gora od Ciganovića.

Naime, Neven je folk-zvijezdu optužio da ga modno kopira, a za sve je kriva plava dolčevita.

Naime, u jednoj je Neven pozirao za Instagram početkom siječnja, a dvadesetak dana kasnije u sličnoj je prošetala Jelena koja ju je odjenula na kratke bijele hlačice i bijele štikle.

"Wtf, ulovio sam k***, ukrala je moj izgled", napisao je Neven u Instagram pričama te označio pjevačicu, no ona se još uvijek nije oglasila u vezi svega.

Ipak, povijest nam je pokazala kako Jelena jednostavno ne ostaje nikome dužna. 

Nina Morić nekad je bila jedna od najljepših žena, no od nje je ostalo deformirano lice te burni prekidi s čudnim muškarcima