Neven Ciganović poznat je po tome što se ne suzdržava kad komentira poznate osobe, a na pik je sada uzeo Ninu Badrić.

Galerija


Neven Ciganović poznat je po tome što nema dlake na jeziku.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu? Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila

Nakon što je nedavno na Instagramu komentirao rođendanski poklon Marka Grubnića najboljoj prijatelji Maji Šuput, brutalno iskren društveni kroničar osvrnuo se na pjevačicu Ninu Badrić.

Okršaj na Instagramu započeo je upravo on kada je jednu od najpopularnijih domaćih pjevačica usporedio s opernom divom Montserrat Caballé.

"Diva ili div... aaaaa?", komentirao je Ciganović, a dio sljedbenika poručio mu je da je ovoga puta ipak pretjerao. To je došlo i do Nine, koja mu nije ostala dužna pa je objavila fotku na kojoj piše "Ako možeš stati u nečije srce, nisi debela".

No Neven nije stao te je objavio još jednu fotografiju na kojoj je napisao "Kitovi imaju najveće srce od svih živih bića".

Nina se još uvijek nije oglasila na ovu provokaciju, a sinoć je bila gošća na koncertu legendarne domaće grupe Novi fosili, koji su proslavili 50 godina karijere.

"Ljubav koja nema kraj. Bend moga djetinstva i istinske legende Novi fosili. Bila mi je izuzetna čast biti njihova gošća večeras. Malo je još ostalo ovakvih bendova i takvih fantastičnih ljudi. Volim vas", napisala je Nina pored nekoliko fotografija sebe u elegantnoj narančastoj haljini na jedno rame koja joj je stajala fantastično.

Trakice mikro badića jedva su obuzdale obline golišave manekenke znane po bujnim grudima