Marko Grubnić bio je jedan od uzvanika nedavnog rođendana Maje Šuput, a poklonio joj je YSL čizme.

Galerija


Prošlog vikenda Maja Šuput proslavila je okrugli 40. rođendan.

Vezani članci In Magazin: Ljubavni eksperimenti zvijezda - 1 Domaće zvijezde progovorile o razbuktavanju ljubavne strasti pa odgovorile na škakljiva pitanja: "Tu bi bilo svašta" Marko Grubnić Zaplesao na stolu: Grubnić objavio nikad viđene fotografije s ludog vjenčanja Maje Šuput

Rođendan je proslavila radno, na jednom vjenčanju, a osim benda, uz nju je bio i suprug Nenad Tatarinov. Također, mladenci i gosti potrudili su se da zapamti rođendan tako što su joj darovali zanimljivu tortu kojom se Maja pohvalila na društvenim mrežama.

Dan kasnije vrckava pjevačica priredila je proslavu za obitelj i prijatelje u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a među uzvanicima bio je i njezin dugogodišnji bliski prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Maja se osim uzvanicima s proslave, pohvalila i darovima, pa je tako od supruga dobila dijamantnu narukvicu na kojoj je ispisano "Tatarinova", dok joj je Grubnić poklonio šljokičaste čizme u ružičastoj boji.

Iza njih je na snimci stajao natpis Yves Saint Laurent, a upravo je to zapelo za oko stilistu i društvenom kroničaru Nevenu Ciganoviću, koji već neko vrijeme vodi rat s Grubnićem.

"Poklonjenom konju ne gleda se u zube. Samo je bitno da je od srca i da na njemu piše Yves Saint Laurent", napisao je Ciganović pored fotografije poklona koji je usporedio s kineskom kopijom čizmica koje se mogu nabaviti za 60 dolara u online dućanima.

"AliExpress spaja ljude, BFF", na kraju je poručio Maji i Marku koje je i tagirao, no odgovor još nije dobio.

Nakon što ju je bivši muž osramotio, jedan joj je partner tragično preminuo, a sadašnji je pravi komad