Marko Grubnić bio je jedan od uzvanika nedavnog rođendana Maje Šuput, a poklonio joj je YSL čizme.

Galerija


Prošlog vikenda Maja Šuput proslavila je okrugli 40. rođendan.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Pogledajte iznenađenje koje je Ronaldu priredila djevojka za rođendan, on od šoka nije mogao doći do riječi! Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput usred koncerta u nevjerici gledala što radi muškarac u prvom redu

Rođendan je proslavila radno, na jednom vjenčanju, a osim benda, uz nju je bio i suprug Nenad Tatarinov. Također, mladenci i gosti potrudili su se da zapamti rođendan tako što su joj darovali zanimljivu tortu kojom se Maja pohvalila na društvenim mrežama.

Dan kasnije vrckava pjevačica priredila je proslavu za obitelj i prijatelje u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a među uzvanicima bio je i njezin dugogodišnji bliski prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Maja se osim uzvanicima s proslave, pohvalila i darovima, pa je tako od supruga dobila dijamantnu narukvicu na kojoj je ispisano "Tatarinova", dok joj je Grubnić poklonio šljokičaste čizme u ružičastoj boji.

Iza njih je na snimci stajao natpis Yves Saint Laurent, a upravo je to zapelo za oko stilistu i društvenom kroničaru Nevenu Ciganoviću, koji već neko vrijeme vodi rat s Grubnićem.

"Poklonjenom konju ne gleda se u zube. Samo je bitno da je od srca i da na njemu piše Yves Saint Laurent", napisao je Ciganović pored fotografije poklona koji je usporedio s kineskom kopijom čizmica koje se mogu nabaviti za 60 dolara u online dućanima.

"AliExpress spaja ljude, BFF", na kraju je poručio Maji i Marku koje je i tagirao, no odgovor još nije dobio.

Nakon što ju je bivši muž osramotio, jedan joj je partner tragično preminuo, a sadašnji je pravi komad