U svom stilu

Ciganović komentirao Grubnićev poklon Maji Šuput: "Bitno da na njemu piše Yves Saint Laurent"

Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (FOTO: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić bio je jedan od uzvanika nedavnog rođendana Maje Šuput, a poklonio joj je YSL čizme.

Prošlog vikenda Maja Šuput proslavila je okrugli 40. rođendan.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Rođendan je proslavila radno, na jednom vjenčanju, a osim benda, uz nju je bio i suprug Nenad Tatarinov. Također, mladenci i gosti potrudili su se da zapamti rođendan tako što su joj darovali zanimljivu tortu kojom se Maja pohvalila na društvenim mrežama.

Dan kasnije vrckava pjevačica priredila je proslavu za obitelj i prijatelje u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a među uzvanicima bio je i njezin dugogodišnji bliski prijatelj i stilist Marko Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Maja se osim uzvanicima s proslave, pohvalila i darovima, pa je tako od supruga dobila dijamantnu narukvicu na kojoj je ispisano "Tatarinova", dok joj je Grubnić poklonio šljokičaste čizme u ružičastoj boji.

Iza njih je na snimci stajao natpis Yves Saint Laurent, a upravo je to zapelo za oko stilistu i društvenom kroničaru Nevenu Ciganoviću, koji već neko vrijeme vodi rat s Grubnićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi) on

"Poklonjenom konju ne gleda se u zube. Samo je bitno da je od srca i da na njemu piše Yves Saint Laurent", napisao je Ciganović pored fotografije poklona koji je usporedio s kineskom kopijom čizmica koje se mogu nabaviti za 60 dolara u online dućanima.

"AliExpress spaja ljude, BFF", na kraju je poručio Maji i Marku koje je i tagirao, no odgovor još nije dobio.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) +4 Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Zanimljivosti Nakon što ju je bivši muž osramotio, jedan joj je partner tragično preminuo, a sadašnji je pravi komad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene