Neda Parmać je na Instagramu najavila transformaciju u Shakiru u novoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato",

Galerija


Još nas malo dijeli od nove epizode showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem nas ponovno čekaju sjajne transformacije kandidata, što nam je na Instagramu najavila i jedna od njih - pjevačica Neda Parmać.

Vezani članci Nives Celzijus - 1 Nives ispričala sve o susretu s Enriqueom Iglesiasom, otkrila uzbudljiv detalj po kojem ga pamti: ''Bilo je zapaljivo!'' Neda Parmać Ovo je samo korak do preoobrazbe u španjolskog zavodnika u čijem ćemo vrućem nastupu svi uživati

Ona će u nedjeljnoj emisiji zanjihati bokovima u stilu popularne kolumbijske kolegice Shakire s pjesmom "Hips Don't Lie" pa nam je na društvenim mrežama otkrila dio nastupa, koji će čini se biti dosta vatren. Neda u videu pokazuje zavidno umijeće trbušnog plesa u crvenom dekoltiranom topu s naglašenim dekolteom i frizurom kakvu ima Shakira.

"Dakle jedva čekam", "Stvoreno za tebe", "Mešaj Nedo, jedva čekam sutra da vidim finalni proizvod", poručili su joj pratitelji u komentarima.

''Ovo je jedna od onih pjesama koje stalno slušamo na radiju, gledamo videa i svi mislimo da znamo tekst i onda dobiješ Shakiru na TLZP i skužiš da ne znaš tekst'', komentirala je Neda. Dodaje kako je shvatila da nije imitator i da joj to ne dolazi lako.

Kako je savladala ovu nimalo jednostavnu transformaciju saznat ćemo vrlo uskoro.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Nives Celzijus cijela se utegnula u lateks, neki su odmah poželjeli biti pokraj nje