A doma je bio...

Saznali smo kako je Gobac reagirao kad je na televiziji vidio svog dvojnika: ''Gledam i vidim sebe...''

TLZP: Neda Parmać kao Davor Gobac TLZP: Neda Parmać kao Davor Gobac Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Neda Parmać kao Davor Gobac Galerija

Neda Parmać u posljednjoj se emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" na pozornici pojavila kao Davor Gobac, a sam pjevač gledao je emisiju te je komentirao kakav je dojam ostavila i na njega.

Neda Parmać ove je nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" postala Davor Gobac, a koliko joj je transformacija uspjela dokazuje i činjenica da je na nju reagirao i sam glazbenik.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

"Nevjerojatno! Gledam ja doma TV i vidim kak' pjevam "Pinokija". Pa kak' sad pjevam na televiziji "Pinokija", a doma sam. A uz to se ne sjećam ni snimanja, a bome ni honorara", rekao je Gobac za DNEVNIK.hr u svom stilu.

Neda je nakon nastupa istaknula kako misli da je otkrila tajnu njegove vitke linije, a to su njegovi energični nastupi. Oduševila je i članove žirija.

"Gle, Nedo. Postoje dvije osobe koje je teško imitirati, a to su Dino i Gobac. Izgledala si kao Gobac i pjevala si kao Gobac, prenijela si energiju", zaključio je Igor Mešin, a sve je komentirala i Nives Celzijus.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne znam je li ovo nešto što bi Gobac rekao ali evo, ja bi 🤣🤣🤣 Ljubim vas sve! Čitam poruke i jako sam sretna da vam se transformacija svidjela ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Bio je čisti gušt ❤️❤️❤️❤️❤️ @psihomodopop1 @tlzphr

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac) on

"Bila si izvrsna i očarala si me. Tvoje noge, gopkost, potez guzom. Jednostavno savršeno", zaključila je Nives. "Tvoj nastup dokazuje da u ovom poslu moraš biti poseban. Srećo moja, bila si ludnica", istaknula je Indira Levak, a oduševljen je bio i Goran Navojec.

"Ti si apsolutno postala Davor Gobac iz duše. Briljantno, savršeno, fantastična", zaključio je.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene