Komplimenti pljušte!

Lana obara s nogu u atraktivnom kombinezonu koju je za nju napravio blizak prijatelj: "Postoje te neke prilike"

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 4 Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 1 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Tina Turner Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić se na Instagramu pohvalila kombinezonom koji je nosila prije nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i koji je za nju kreirao Marko Grubnić.

Lana Klingor Mihić na Instagramu se pohvalila posebnom kreacijom koju je nosila uoči svojeg nastupa u blagdanskoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

Objavila je fotografiju na kojoj nosi atraktivni zeleni kombinezon s jednim otkrivenim ramenom i plaštom, a u objavi se zahvalila svojem bliskom prijatelju Marku Grubniću koji ga je za nju kreirao.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

"Postoje te neke prilike, poput božićne epizode, za koje mi se fakat da potruditi. Marko Grubnić, hvala ti na osmišljavanju i realizaciji ovog kombinezona - definitivno ostaje u mom ormaru za neka ljepša vremena", napisala je Lana i svojim izgledom u kombinezonu oborila pratitelje s nogu.

"Divno izgledaš", "I ja bi takav kombinezon", "Izgledaš kao milijun dolara", pisali su joj ispod fotke za koju je skupila i nekoliko tisuća lajkova.

Inače, Lana je u nedjeljnoj emisiji utjelovila Justina Biebera i nije se uspjela plasirati u finale. Među četvero finalista su Marko Braić, Neda Parmać, Fabijan Pavao Medvešek i Lu Jakelić, a tko će ove sezone odnijeti pobjedu, doznajte u nedjelju 27. prosinca, u finalnoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato". 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene