Lana Klingor Mihić u 14. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" nastupila je kao Sandi Cenov.

Galerija


Nakon što je utjelovila pop-kraljicu Madonnu, Lana Klingor vratila nas je svojim nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato" dvadesetak godina u prošlost pojaviviši se na pozornici kao njezin kolega s glazbene scene Sandi Cenov, koji je žario i palio 90-ih godina.

Vezani članci Lana Klingor Mihić - 4 Oživjela je dance kraljicu 90-ih koja se nakon teških životnih udaraca povukla u osamu, a njezin je nastup oduševio i ženu našeg nogometaša Frano Ridjan Vatreno krštenje našeg voditelja: Pogledajte kako se pretvorio u rock-baku, ali i što mu je supruga rekla kad ga je vidjela!

"Zeka peka, Harley i komadi = Sandi Cenov. Stari, bilo mi je fora, ali i užasno teško i duboko pjevati. Nije lako bit ti, pogotovo sa ženskim vokalom", napisala je Lana na svom Instagramu uz fotografije s nastupa na kojima je transformirana u Sandija.

A među komentarima i pohvalama našao se i onaj Sandijev, koji nije htio propustiti Lanin nastup.

"Ma ja sam se predobro zabavio gledajući 'sebe'!! Nevjerojatan osjećaj kad danas gledaš sebe od prije 25 godina!! I hvala na komplimentu da nije lako biti ja!! Nije ni meni to lako dosta često!! Hahahaha.... A mo'š zamislit kako je tek mojoj ženi... Bravo, draga moja Lana", poručio joj je u komentaru.

A tijekom Lanine izvedbe zabavio se i žiri. 

"Bila si Sandi, to je njegov ples. Kod pjevanja su te dubine mučile, ali bilo je lijepo", rekao joj je Igor Mešin.

"Cure su nekad za Sandijem vrištale. Što se tiče ove izvedbe, bilo je zabavno, baš kako je trebalo biti, ti si izvukla maksimum", zaključio je Goran Navojec. 

"Nadoknadila si njegovu pozitivu i vedrinu", primijetila je Nives Celzijus, a Indira Levak dodala je da su joj se svidjeli plesni pokreti. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Naš glumac konačno dobio priznanje: ''Tvoje muško tijelo u ženskoj haljini prvi put izgleda OK''