Vratila nas u prošlost

Sandi Cenov javio se Lani Klingor kad je vidio kako ga je odglumila, komentar je imala i njegova žena!

Lana Klingor Lana Klingor Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor TLZP: Lana Klingor Mihić kao Sandi Lana Klingor Lana Klingor Lana Klingor Lana Klingor Lana Klingor Mihić Lana Klingor +2 Sandi Cenov Galerija

Lana Klingor Mihić u 14. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" nastupila je kao Sandi Cenov.

Nakon što je utjelovila pop-kraljicu Madonnu, Lana Klingor vratila nas je svojim nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato" dvadesetak godina u prošlost pojaviviši se na pozornici kao njezin kolega s glazbene scene Sandi Cenov, koji je žario i palio 90-ih godina.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

"Zeka peka, Harley i komadi = Sandi Cenov. Stari, bilo mi je fora, ali i užasno teško i duboko pjevati. Nije lako bit ti, pogotovo sa ženskim vokalom", napisala je Lana na svom Instagramu uz fotografije s nastupa na kojima je transformirana u Sandija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

A među komentarima i pohvalama našao se i onaj Sandijev, koji nije htio propustiti Lanin nastup.

"Ma ja sam se predobro zabavio gledajući 'sebe'!! Nevjerojatan osjećaj kad danas gledaš sebe od prije 25 godina!! I hvala na komplimentu da nije lako biti ja!! Nije ni meni to lako dosta često!! Hahahaha.... A mo'š zamislit kako je tek mojoj ženi... Bravo, draga moja Lana", poručio joj je u komentaru.

A tijekom Lanine izvedbe zabavio se i žiri. 

"Bila si Sandi, to je njegov ples. Kod pjevanja su te dubine mučile, ali bilo je lijepo", rekao joj je Igor Mešin.

"Cure su nekad za Sandijem vrištale. Što se tiče ove izvedbe, bilo je zabavno, baš kako je trebalo biti, ti si izvukla maksimum", zaključio je Goran Navojec. 

"Nadoknadila si njegovu pozitivu i vedrinu", primijetila je Nives Celzijus, a Indira Levak dodala je da su joj se svidjeli plesni pokreti. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Adele Celebrity Naš glumac konačno dobio priznanje: ''Tvoje muško tijelo u ženskoj haljini prvi put izgleda OK''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene