Urnebesno!

Grašini savjeti našem glumcu donijeli su prvu pobjedu, pogledajte što je morao pojesti i popiti za taj trijumf

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Siniša Ružić u božićnom izdanju emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' postao je Petar Grašo, a ta transformacija donijela mu je i prvu pobjedu.

Siniša Ružić u 15. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" ostvario je svoju prvu pobjedu s blagdanskim hitom "Fritula" Petra Graše. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP - 1 ''ista u motu i u hodu!'' Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

Žiri je imao samo riječi hvale za glumca.

"Siniša, potrudio si se više od mene, iako ti je bilo teže nego meni. Jako dobar Grašo si bio, maska je odlična, zvučao si kao Grašo, bio si jako dobar, na nivou svih ostalih kandidata u ovoj emisiji", rekao je Igor Mešin.

"Ova pjesma je i vesela i zabavna i jako si ju lijepo donio, i jako mi se sviđa taj tvoj imidž, kao Petar zasjao si u punom sjaju", istaknula je Indira Levak. 

"Ja se ne mogu načuditi koliko ovdje nema ni traga Siniši, ni vizualno, ni vokalno, ni u kretnjama. Dobio si tu Grašinu boju", komentirala je Nives Celzijus. "Bilo je gorostasno i prvoklasno", pohvalio je i Goran Navojec Sinišu. 

"Ako bude 12-ica, možemo popiti čašu graše-vine", našalio se glumac nakon pohvala.

Siniši je na svom Instagram storyju čestitao pjevač Petar Grašo, koji mu je dao savjete prije nastupa. Petar je pomogao glumcu i dao mu savjet da uvuče trbuh, pusti malo bradu, pojede šest-sedam fritula i popije tri rakije. Pojasnio mu je i kakve točno rakije moraju biti, a onda su i zajedno zapjevali "Fritulu".

"Već si bolji od mene", našalio se Grašo u videu koji je objavio Ružić na svom Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic)

Siniša je nastavio u vedrom tonu i nakon pobjede te je objavio video sebe i Lu Jakelić koja se transformirala u legendarnog Olivera Dragojevića. "Kad bi se sreli sad veliki Oliver i Grašo, a ova Lu bi mogla biti glumica!", istaknuo je Ružić. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 +0 Nives Celzijus - 2 Celebrity Obline Nives Celzijus zasjenila je lavlja frizura, a zanimljiv je i mali komad materijala koji ima na sebi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene