Nataša Janjić je na Instagramu čestitala Dan žena fotografijom na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Medančićem i kćeri Kajom.

Galerija


Glumica Nataša Janjić na Instagramu je čestitala Međunarodni dan žena preslatkom fotografijom na kojoj pozira na plaži sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovom kćerkicom Kajom.

Vezani članci Nataša Janjić Nataša Janjić dirnula sve emotivnom objavom koju je posvetila jednogodišnjoj kćerkici za njezin veliki dan Nataša Janjić - 2 Domaća glumica prvi put progovorila o teškim danima prije rođenja kćerkice: "Srce mi je bilo na izdisaju zbog tuge"

"Sve njegove žene stanu u zagrljaj! Mom mužu je svaki dan Dan žena!" napisala je pored fotografije na kojoj su sve troje zagrljeni.

"Sretan i vama, svaki dan, a posebno danas, žene, majke, djevojke - vrijedne, sposobne, hrabre, moćne, mudre, lijepe, sjajne, pametne! I da to nikad ne zaboravimo!" poručila je zatim svojim pratiteljicama.

Glumica je kći rodila u srpnju prošle godine, a par ima i dvogodišnjeg sina Tonija.

Nataša i Nenad vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a glumica je tek u siječnju 2019. na svojem Instagramu otkrila da je u braku.

Meghan razjasnila zašto je njezinom sinu uskraćena titula princa, Oprah ju je zbog ove tvrdnje gledala u nevjerici!

Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!