Nataša Janjić je na Instagramu otkrila da ove godine nije kupila nijedan novi komad odjeće.

Galerija


Domaća glumica Nataša Janjić Medančić (39) pronašla je jednu pozitivnu stvar u ovoj čudnoj 2020. godini.

Vezani članci Nataša Janjić Nataša Janjić podijelila prvu fotografiju na Instagramu nakon najavljene tužbe protiv nje, objavila i znakovite riječi Lucija Lugomer Lucija Lugomer javno iskritizirala Natašu Janjić jer joj se nije svidio odgovor glumice na jedno pitanje njezinog pratitelja

Uz svoju fotografiju koju je podijelila na Instagramu, pohvalila se da je ove godine na jednoj stvari uštedjela puno novca.

"Nisam si kupila komad odjeće cijelu godinu. To je moja najveća ušteda ikad. Nisam imala želju, a nije mi ni trebalo. Čemu, kad sam uglavnom u spavaćici ili u predimenzioniranim trenirkama koje sam nosila cijelu trudnoću i poslije? Ormari su prepuni, a nigdje prilike za dotjerati se. Dogovaram poneku kavu iz termosice na otvorenom, ali nekako mi se i ne izlazi... Danas ću ovako. Luksuz je ionako stanje uma", napisala je glumica uz fotku na kojoj leži u krevetu u pidžami.

"Pametnica draga", "Točno to", podržali su je njezini sljedbenici koji si pohvalili i njezine mudre riječi.

No iako se požalila da ove godine nije imala razloga za sređivanje, Nataša se na ljeto ipak pojavila itekako dotjerana na jednom od rijetkih ovogodišnjih događaja u Zagrebu, i to samo mjesec dana prije nego je rodila svoje drugo dijete, kći Kaju.

Inače, Nataša je u braku s doktorom Nenadom od kraja 2018. godine, a zajedno imaju i sina Tonija.

Našla je način kako iskoristiti milijarde nevjernog muža koji je ljubavnicu vodio diljem svijeta