Nataša Janjić provela je 35 dana u zagrebačkom rodilištu razdvojena od muža Nenada Medančića i 16-mjesečnog sinčića Tonija.

Galerija


Glumica Nataša Janjić (36) rodila je kćerkicu Kaju krajem srpnja, a sada je otkrila da je trebala biti na čuvanju trudnoće i progovorila o porođaju. 

Vezani članci Nataša Janjić - 1 Domaća glumica obilježila poseban dan sa suprugom: "Pregazila su nas dva vlaka u dvije godine" Nataša Janjić Nataša Janjić rodila kćerkicu koja je malo uranila, dala joj tradicionalno i često hrvatsko ime

Nataša je nakon 35 dana izašla iz zagrebačkog rodilišta s bebom i napokon je na okupu s mužem Nenadom Medančićem i njihovim sinom Tonijem. "Naime, još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće, odvojena od tada 16-mjesečnog sina. Naravno, nismo očekivali takav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna Lavica i sve je ispalo dobro", ispričala je glumica za Story. 

Po Natašu i njihovu kćerkicu u rodilište je nakon 35 dana razdvojenosti došao njezin muž Nenad. Janjić je otkrila Storyju što se događalo prije nego što je rodila Kaju. "Najteže mi je pala, uz svu brigu i neizvjesnost, kao i preuranjeni porođaj, ta preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete", rekla je glumica. 

Bila je zabrinuta i jer nije mogla sinčiću Toniju pojasniti kamo je otišla da bi on to shvatio sa svojih 16 mjeseci. "Uz sve nedaće ove godine, pandemiju i potres koji su nas pogodili, ovi dani spadaju u moje dosad najteže životno razdoblje", zaključila je Nataša

Inače, glumica je u braku s doktorom Nenadom od kraja 2018.

Izvela je himnu u Kninu i pobudila znatiželju: Otkrivamo tko je plavokosa ljepotica Barbara