Nakon što je supruzi Nataši Bekvalac nanio ozljede, Luka Lazukić tvrdi da se nije dogodilo ništa, kao i da je Nataša nakon što je rodila u veljači postala jako ljubomorna

Galerija


Nataša Bekvalac želi čim prije okončati brak s Lukom Lazukićem koji ju je pretukao u noći s petka na subotu u njihovom domu na Dedinju, piše srpski Blic.

Vezani članci Nataša Bekvalac Propali brakovi, prevare, fizički obračuni: Pjevačica burnog života objavila fotku kad je imala samo 16 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Prije dvije godine proživljavala je dramu nakon što ju je pretukao bivši suprug, a sada su se navodno javili zdravstveni problemi

Pjevačica će papire za razvod podnijeti navodno već u četvrtak. Ovu odluku jedna od najpoznatijih folk pjevačica donijela je odmah nakon što je pretrpjela obiteljsko nasilje.

Uz Natašu je cijelo vrijeme sestra Kristina, koja je uz nju bila i kad se pjevačica došla prijaviti u Hitni centar.

Kako piše Blic, prema novim zakonskim odredbama, prijeti mu kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine, ovisno o tome utvrdi li se da je pjevačici suprug nanio lake ili teške tjelesne ozljede.

A poduzetnik trenutačno tvrdi da nije bilo nikakvog nasilja:

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram)
Nataša Bekvalac (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

''Samo smo se malo gurali i čupali, nisam joj ništa napravio'', Lazukićeva je izjava koju prenosi srpski Blic.

Tvrdi i da je Nataša nakon što je krajem veljače rodila njihovu kćer Katju postala jako ljubomorna te da mu je stalno radila scene.

No Natašin otac Dragoljub kaže da su na njegovoj kćeri vidljivi tragovi nasilja.

''Poslije ovakve tragedije u obitelji nitko ne može biti dobro. Trenutačno svi želimo da se Nataš čim prije oporavi'', poželio je otac pjevačice.